Tee uiTi Ca fraieru`n TrecuT.Si`ti Dai Seama ce`ai pierDuT.cand ma vezi ZamBinD frumos, iti Dai Seama ca eSti prOsT.n`ai StiuT Sa ma Ti lanGa Tne Si acum Nu prea`ti cOnvine
La fetele-astea de-acu' cu studii, masterate, Nu merge doar sa te dai smecher, frate! Chiar trebuie' sa fii!
Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare!
Dau rime coerente Te ard la sentimente Tsi se pare un miraj Fac ce fac si te scot din peisaj
Poti Sa Ma Urasti Nu T Condamn Dar Cand Suntem Fata-n Fata Imi Esti Fan
ea e criminala, cu totzii o stiti! lasa figurantzii copleshitzi, d emotzii obositzi! ea e cea my indicata dintre ftl qmintzi
sh c daca sunt fitoasa nu`ti kd repede in plasa…asa imi plasheee mie s iti fac in ciuda tie
Voi Ma Barfiti non`Stop Dar Raman Tot PrimA`N TOP Nu Va Iau iN Seama Si Imi Fac mare Reclama!
eu am zambet shmecheresc sh q ochii mei vrajesc fiindca sunt frumoasa foc, l baieti eu am noroc
Asta-s eu n-am ce sa fac am vazut ce tarfe iti plac nu-ti mai da ochii peste cap nu pot fii cum ai visa
Minti ieftin si prost! ti-am invatat replicile pe de rost! Ce urmeaza sa spui? iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte! Am fost si voi ramane acceasi fata cuminte!
Sunt scanteia care declanseaza focul... Butonul care controleaza jocul Sunt cireasa care decoreaza tortul Mecanismul care pune in miscare totul
FeTele 0o inviDiaz. da? n-o inTereSeaz nici una nu i c0menTeaz are chiar tot ce c0nteaz
~Ma urasti?~ Problema ta!~Ma copiezi?~Nu-mi ajugi la picioare!~Ma iubesti?~Si eu pe tine!~Un sfat?~Nu te lua de viata mea!~Te-am amagit?~Scuze!~Te-am jignit?~ Bravo mie!~"
Te-ai NascUt Sa Joci PerveRs Dar Nu Esti Pe IntereS.Esti MiK Dar SuntVersaTa De DusmanI InvidiAta.Am TalentuL Meu AparTe,Sunt Frumoasa Ca Si toaTe, Ochi Caprui Si Pielea Fina, Pt VOi Eu Sunt RegiNa.
Hai uitate la mine ca mereu imi merge bine Hai uitate incoace nu`s figuri de Versace si nici Arfe originale sunt doar FITE MONDIALE
Esti jalnika si o sti bine nu ma ura ca's mai buna decat tine uraste-ma pentru ca prietenu' tau intoarce capu' dupa mine chiar si cand e cu tine
Plina de Idei pentru o iesire din Banal, acea Copila cu Acel Ceva Special... Buna sau Rea, Dulce sau Amara, raman ORIGINALA
ImI iUbEsC PriEteNii Dar DusManI ii AdoR Pentru Ca iNviDia Lor Ma FaCe Sa Fiu MerEu Cu o tReaPta DeaSupRa Lorº(o sa am mereu acel CEVA pe care zdrentele si-l doresc dar NU il pot avea
Fetele BuNe Sunt FaCuTe DiN miere Si DuLcEata, FeteLe ReLe Sunt FaCuTe DiN ANgeLi Si GhEata
BaRFEsTe-Ma! Zi ce Vrii ....Si AsA nu-Ti SuPoRt Fata, Tu-ti RaceSti Gura iar Eu imi TrAiEsc Viata
Ti-ai petrecut toata viata pe la toti prin dormitoare. te credeam prietena.dar esti doar o profitoare
• Ma vezi? Nu Sunt Trista.Chiar Deloc, Zambesc.Am Privirea De Foc.Sunt O Dulce, Ma Iubesti.Stii Bine:*.Dar Eu, Deja Nu Ma Mai Gandesc La Tine
Daca Pt un MomEnT Ai CrezUt k O poti DiStRugEEE ...PriVeSStHoo Dp CEvA TP ZamBesTEE sHYY E DuLsHeee
Fiecare barbat de succes are in spatele lui o femeie. Daca succesul continua mai apar si altele...
Un barbat cu adevarat indragostit...ar face orice N E B U N I E doar ca sa te poata vedea 5 minute!
Daca vezi un baiat deschizand usa de la masina unei fete... atunci poate sa fie din doua motive, sau fata este noua sau masina.
Vreau un baiat care sa imi strice rujul de pe buze...Nu rimelul de la ochi
Nu exista nici o diferenta intre un barbat prost si unul destept cand acestea se indragostesc
anonim_4396 întreabă:
ale123 întreabă: