| CupcakkeCaffe a întrebat:

Hey! Este vacanta, deci nu prea am ceva de facut. Problema mea este ca sunt obsedata de internet mai ales de facebook. As dori niste activitati care sa-mi ocupe timpul (nu-mi spuneti chestii gen citit). Multumesc!

7 răspunsuri:
| AniBac9991 a răspuns:

Iesi pe afara.fa sport sau nu stiu.Si eu majoritatea timpului il petrec pe internet laughing

| Diana006 a răspuns:

Poti sa mergi la piscina, tenis, pictura, sa te intalnesti cu prieteni, la limbare. Iesi afara din casa!(nu am ziso cu rautate) Asta nu o zice cineva fara experienta, si eu am avut aceeasi problema.

| Scremer a răspuns:

Te poti duce cu prieteni afara nu stiu daca ai o varsta potrivita du-te si angajeazate pe timp de vara la un restaurant, bar. ca chelner/chelnerita si asa mai castigi si ceva bani

| Rakanishuu a răspuns:

Daca tot zici ca stai mult pe facebook vorbeste cu prietenii sa iesiti prin oras, fa niste desene, decoreaza-ti camera, incearca sa faci deserturi la nimereala, strange bani si dupa du-te cu ei sa-ti iei ceva misto, fa un sport, joaca-te, plimbate, daca ai caine scoate-l la plimbare, si poate mergi si in tabara. happy

| Madalynutza28 a răspuns:

Poti sa faci mai mute:

http://www.youtube.com/watch?v=KkUBdBVPmDQ

sau :

http://www.youtube.com/watch?v=db3h1XUEmZo

Sau sa citesti! :(

O zi frumoasa,
Madalynutza28

| CristinaCrisfest a răspuns:

Iti poti petrece timpul liber intr-un mod foarte creativ si util invatand si testand tehnici handmade. Poate fi distractiv ca poti invita si doua trei prietene si sa faceti bijuterii, sa modificati niste haine, sa modelati, sa decorati, sa personalizati o gramada de chestii sunt multe idei de creatie handmade pe care le poti aplica la tine acasa totul e sa vrei si sa ai timp liber si tu chiar dispui.
Arunca o privire pe site-ul www.crisfest.ro si spune-mi daca ai gasit ceva interesant sau nu e genul tau.

| Miire a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi faza.Pai uite:
Iesi cu prietenii in parc
Du-te la iarba verde
Fa sport
Cheama prieteni la tine
Fa petrecere pentru ca e vara
Rearanjeaza-ti garderoba
Redecoreaza-ti camera
Fa multe poze cu prietenele si apoi punele pe facebook
Urca-te in copaci
Numara norii laughing