| nicoleta24 a întrebat:

Hey, fetelor! in legatura cu jocul lady popular, la nivelul 8 trebuie sa-mi fac un lifting facial. Intrebarea e. voi cum ati reusit sa adunati cei 9000 de dollari? Spuneti-mi si mie!happy MULTUMESC!

4 răspunsuri:
| CrazyClery a răspuns:

Hey! Acest joc este facut pentru bani, chiar daca esti jmechera, si iti faci o cariera din timp, si joci in asa fel incat sa nu platesti(cum am facut eu) la un moment dat, adica la nivelul opt, va trebui sa platesti ca sa optii acei dolari, sau ai putea sa te duci mai des la biblioteca, sa devii mai inteligenta, apoi sa evoluezi in cariera si poti strange banii( dar va dura ceva timp). Succes!

| aia a răspuns:

Iti faci alte conturi (o duci la citit sa obtina un iq de 75) dupa te provoci dupa alt calculator pe bani o lasi pe papusa noua sa moara si dai la luptele domnisoarele si u daca esti la 100/0 sau cum o fi cu toate sigur vei castiga(da te provoci pe bani) si ai facut rost si de bani pentru operatiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te duci la dicoteca pentru a agata un iubit apoi joci jocurile o duci mereu la lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inca strang bani pentru operatie am 7830.eu muncesc ca stilist de par care primesc 70 $+ ca mai primesc si de la iubit care imi da 150 $. pupici la botici nicoleta!