Pai din greseala am luat pistolul si in loc sa intre glontu in ureche, am tras in cap si acum sangerez. Dar daca vrei cu bormasina e mai eficient ca iti poti infileta si suruburi
Ps: 1)SUnt baiat
2)Funda? (a fost o gluma)
Buna! Mi-am pus eu si doare putin, dar e suportabil. Mai mult m-a speriat zgomotul decat durerea in sine. Oricum, daca iti doresti nu da inapoi pentru atata lucru. Durerea trece, cerceii noi raman! Mult succes!
Buna imi dai add la whop_ons?
Vreau sa-mi pun si eu un cercel, dar doare?
Vreau sa vb ceva...
Buna chiar nu doare deloc
Hey Bianca :]. mi-am pus doi. Si nu doare deloc : atunci cand ti`l "baga " simti o presiune, dar f putin, fractiune de secunda oricum. Si apoi iti amorteste dar nu te doare.
Dupa cateva zile da. Te av durea cand te vei trage de ureche sau cand vei incerca sa scoti cercelul medicinal. Dupe 3-4 saptamana e totu` ochey. Poti sa faci ce vrei cu urechea :]].
Merita sa stii :*
Buna, eu mi-am facut ieri adica 10 august si pe moment am simtit ca si cum mi-ar fi capsat urechea dar dupa 2-3 min nu m-a durut de loc. dar m-i-a spus cineva sa iti faci aproape in fiecare zii cu spirt sanitar pana se vindeca, Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Eu am inca un rand deasupra primilor...sa sti ca nu doare cand ti'l pune dar te doare apoi vreo 2 saptamani...si trebuie sa ii misti in fiecare dimineata ca sa nu se prinda de piele
Buna Da mi-am pus sus in zgarci si ce sa zic, pe moment nu m'a durut dar apoi simteam cum imi ea foc urechea dupa cateva zile iti trece, dar e bine sa nu te speli pe cap 3 zile dupa ce ti'l pui, pentru a nu'ti intra spuma acolo.
Ai grija >
Da si pe mine nu m-a durut, dar sa nu-ti fie frica, te doare mai tare cu capsatorul decat cu pistolul. Sper ca ti-am fost de ajutor!