anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey fetelor!happy voi purtatzi bustiera sau sutien acasa? eu am 15 ani si mereu port sutien cand ies din casa dar acasa nu port nimic si nu stiu am auzit ca ar fi bine sa purtam pentru buna crestere a sanilor dar si ca nu e bine thinking oare face ceva rau sau ceva bine? o fi adevarat ca daca nu purtam cresterea lor o sa fie lasatathinking funda:*

Răspuns Câştigător
| BeautifulWorld a răspuns:

Eu nu port nici bustiera nici sutien acasa, ba chiar cind ies din casa ma starui sa nu port des sutien. Mai ales ca ai 15 ani, esti in perioada de dezvoltare, iar sutienul nu cred ca ar fi o buna idee pentru aceasta virsta. Sanii trebuie sa fie liberi, sa se miste in perioada zilei. Sutienul poate provoca durere si chiar poate impiedica dezvoltarea normala a sanilor. Sanii nu o sa fie lasati daca nu porti sutien, acum, la aceasta virsta nu e nevoie de le facut vreo ceva...peste vreo citiva ani, iti recomand sa faci diverse exercitii pentru muschii sanilor, ele ii vor intari si le vor da o forma superba.)) Bafta*

1 răspuns:
| Lykee a răspuns:

Eu pe-acasa nu port nimic, iar la scoala port bustiera pentru ca am auzit ca de la sutien ti se vor lasa sanii!