| ♀ кɨđµ°♀ a întrebat:

Hey fostul prieten mi-a trimis msj:"Cmf ai vrea sa ne impacam mi-e dor de tine trimite-mi un msj cu rasp pleaselove struckkiss"
SA MA IMPAC CU EL?

25 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să-ţi zicem noi ce să faci? Doamne, ce oameni. Fă ce simţi tu, ce vrei tu. Dar tu nu ce-ţi zice X Y Z.

Shin
| Shin a răspuns:

@nebundupatine, sa nu uitam ca in general "cine se aseamana se aduna". Cata a scris doar 5-6 cuvinte dar: dupa "Hey" se pune virgula, iar "mia" se scrie "mi-a". Eu zic ca scrisul in nepasare este de comun acord acceptat de ambele parti, deci nu ar trebui sa constituie un impediment in fericirea lor tongue
Numai bine, Shinwinking

| UNfriendLY a răspuns:

Nu

| xtina a răspuns:

Daca tu simti asta! Eu zic sa-i mai dai o sansa sa vezi daca merita! :*
Fuditza plss! mersi:X

| 334499 a răspuns:

Parerea mea e cea mai importanta : Fa ce vrei!winking

| คเค๓เк a răspuns:

Daca uh vrei...Impacate! Nu trebuie sa-ti zicem noi ce sa faci straight face

| ellene a răspuns:

Suna cam ciudat mesjul laughing ceva in genu: ma plictisesc, hai afara. Acu depinde te tine, cat timp a trecut de la despartire, de ce v-ati despartit, daca mai simti ceva pentru el... oricum, eu zic sa mai lasi sa insiste, nu pica din prima. Poate doar te verifica.

| Fvn a răspuns:

Pai... din ce cauza v-ati despartit?

| Dominicc a răspuns:

Sa beau ceai sau cafea dimineata?

| ~p!$iii~ a răspuns:

Daca tu mai tii la el si crezi ca il poti ierta
impaca'te cu elhappy
succes:*

| 16.laura.16 a răspuns:

Nu. E un mesaj sec, fara profunzime. El vrea o combinatie nu o relatie.

Ramane totusi la alegerea ta. Daca chiar il vrei inapoi, vorbeste fata in fata cu el!

| LorReen a răspuns:

Daca tu crezi. Depinde ce simti. Daca mai tii la el impaca-te cu el. Din ce cauza v-ati despartit? Daca nu te deranjeazastraight face

| Sheridanx a răspuns:

Depinde de ce v-ati certat. Daca a fost un motiv serios (inselat sau ceva de genu'asta) gandeste-te de doua ori pentru.ca s-ar putea sa apara din nou motivul acela.Si.cel mai important.nu te impaca cu el decat daca mai simti ceva pentru. el. Daca nu.nu are rost sa va incurcati happy

| vivi_5803 a răspuns:

Daca mai simti ceva pentru el impaca-te insa mai intai pune-l la probe, ca sa nu-si mai bata joc de tine.fii rece la inceput, apoi daca iti convine dovedeste-i ca-l iubesti.

Răspuns utilizator avertizat
| Lavu a răspuns:

Dap

| alexandru_4652 a răspuns:

Nuhappy nu se merita daca o ia printrun mesaj. lasa-l sa sufere. pnm daca vrea sa se impace sa faca mai mult decat sa iti dea un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ceea ce crezi tu ca este corect, caci numai tu stii cum ti-a gresit cu el.
Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-l doresti de gagic, desigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa va impacati. Daca tu ai reprodus mesajul de la el in mod exact, fara sa tai nicio cratima, va potriviti de minune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama! Ce zici tu acolo? Ti-a trimis o mia? Pai, fara discutie, daca face cadouri, eu zic sa nu ratezi oportunitatea! O fi nepotul lui Becali!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iti zic cu regret(REGRÉT, regrete, s. n. Părere de rău cauzată de pierderea unui lucru sau a unei ființe, de o nereușită sau de săvârșirea unei fapte nesocotite; p. ext. remușcare, căință.) ca nu merita. Tare imi era frica sa nu crezi ca regret inseamna altceva, asa am simtit eu sa-ti dau si definitia.
Daca ii e lene sa faca un efort scriind complet, inseamna ca nu tine la tine si nici tu nu cred ca dai doi bani pe TPU din moment ce ai scris asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa cea ce iti spune inima nu ce iti sp ceilantibig grin

| denise_9126 a răspuns:

Depinde ...cine a terminat relatia? Daca el atunci nu ar trebui sa te impaci asa de usor cu el... una, doua iti trimite un mesaj si gata s-a rezolvat. Asta ii parerea mea(:

| oxaz a răspuns:

Inseamna ca tipul chiar te place