Hei . Aceste legende nu sunt adevarate, sunt doar niste povesti ca si legenda monstrului din Lockness si altele.Ele au fost inventate in trecut cu diferite scopuri:pentru a tine oamenii departe de un anumit loc sau doar pentru a-i speria.Deci stai linistita ca nu sunt adevarate.
Toti acum or sa-ti spuna versiunea lor a povestii si ce cred ei, ba ca exista ba ca nu, e inutil sa intrebi asta.Eu iti zic sincer,nu exista nici Bloody Mary, nici alte legende cu fantome, pentru ca nu exista fantome.-___-"
Daca vrei sa te duci la baie de frica, du-te la 12 AM undeva, intr-un cimitir, sau o cladire abandonata.
Nu exista ma, nu are nimeni ce raspuns logic sa-ti dea...Ai sa vezi ca daca nu te mai gandesti iti trece.
Atata timp cat nu ii spui numele in fata unei oglinzi nu ai de ce sa te temi, sunt numai pro...
*il apuca ceva din spate si il trage in umbra"
Nu.Pentru ca ala care filmeaza.E si el acolo deci ar fi trebuit sa il atace "bloody mary" pe el :)) [pe cameraman]
Deci... http://www.youtube.com/watch?v=NAwOS7jAJP0
Ala care filmeaza ar fi trebuit sa fie mort pana acum.:))))
Buna!
Din punctele mele de vedere Bloddy Marry este doar un mit care sperie copii mici.
Daca ar exista s-ar da la tv chestii din astea ca bloddy marry a omorat etc.
Asta este un mit foarte...crazy dar sa nu crezi. NU EXISTA!