| diana_5715 a întrebat:

Hey, girls! In calitate de lider Avon caut reprezentanti din toate orasele tarii. Nu cred ca exista fata care sa nu isi doreasca un plus din punct de vedere financiar. In special noi, adolescentele stim cat de bine prinde un ban in plus atunci cand depinzi de parinti. In functie de comanda voastra puteti avea pana la 40% din valoarea totala. Suna tentant, nu? Sa vedeti si cadourile primite in fiecare campanie! Daca va convingeti inca vreo cateva prietene primiti de la 300 pana la 2100 de lei! Puteti strange cateva sute de lei lunar si produsele cosmetice de care aveti nevoie. Suntem tinere, frumoase si pline de viata! Haideti sa profitam de orice sansa! Daca sunteti de acord cu mine lasati-mi un mesaj si eu va voi ajuta. Pupici
funda

1 răspuns:
| satenah a răspuns:

Buna sunt Teo si sunt din iasi. Am o nelamurire cei care sunt reprezentanti trebuie sa plateasca ceva nu ma refer atunci cand comandam pentru noi ci atunci cand facem o comanda pentru altcineva si daca de exemplu nu avem decat la vreo 2 clienti sa comandam se intampla ceva. Si inca un lucru daca am 13 ani este vreo problema? A STEPT RASPUNS:*:*