| NothingImportant200 a întrebat:

Hey guys! Pentru inceput vreau sa va urez sarbatori fericite si un Craciun fericit! Acum sa trec la subiect... M-am plictisit deja din prima zi de vacanta si nu stiu ce sa fac si m-am plictisit sa stau toata ziua la laptop si nu vreau sa-mi fac temele de acum. Deci... ce sa fac?batting eyelashes Fundiiiiii

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

Multumesc la fel. Eu zic sa te intalnesti cu prietenele si sa iesiti de vreo 2 ori pe saptamana in oras, la o pizza sau la careva acasa. Poti sa te uiti la filme, inspirate de aici :D :

http://www.cinemagia.ro/

...

Fa-ti un jurnal [ si chiar daca pare copilaresc sa stii ca iti ocupa timpu`] si scrie in el intamplarile de zi cu zi.

Sau poti sa incepi sa scrii un roman, asta daca ai imaginatie.;)

Citeste cate o carte [ iti recomand Academia Vampirilor e ft faina si se citeste ft repede, o sa vezi ca nu o so mai lasi din mana :D ], sau cele de Jules Verne daca te pasioneaza calatoriile, Agatha Cristie ~ romane politiste [ incepe cu Craciunul lui Poirot si o sa-ti placa la nebunie].

Altceva nu prea mai stiu. Succes oricum in continuare si sper ca te-am ajutat :D

Lissa

3 răspunsuri:
| Neah a răspuns:

Eu zic sa incepi sa-ti face temele de acum, ar trebui sa mergi la patinoar cu prietenii sau ceva de genu, la un film, in mall, planifica-ti o zii in care sa iesi big grin

| jvEcu a răspuns:

E asa frumos afara si tu stai in casa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai putea sa iesi afara cu prietenele, sa mergi la shopping, sa vb la tel, sa faci teste online, sa desenezi, sa te joci jocuri...sunt multe chestii care poti sa le faci sau sa te pui in pat si sa te gandesti la ceva frumos care ai vrea sa se intample si poate chiar adormi si visezilaughing