| LovelyButterfly93 a întrebat:

Hey-hey-hey! Am o intrebare destul de ciudata:la mine in clasa, baietilor plac doar fetele care isi pun multe poze dragute pe facebook.Eu chiar nu sunt genul,dar as vrea sa incerc sa vad daca functioneaza.Voi cum ati poza(oriunde, oricum)intr-o ipostaza cool? Mersi. Funda

Răspuns Câştigător
| dianaaaaax a răspuns:

Bună.Păi, eu zic să îți lași pozele pe care le ai. Dacă colegele tale pun poze în tot felul de ipostaze nu trebuie să te iei după ele.Și de ce crezi că băieților le plac de fetele alea care pun poze aiurea pe facebook?laughing Piţii don't tell anyone. Părerea mea e să îți faci niște poze normale și să fii tu însuți. Sper că te-am ajutat.:*

2 răspunsuri:
| iriedaily a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin cool. daca te referi la cele de pitipoanca, clar nu. pune poze pe facebook. macar testezi as vezi cum ehappy iti iei o grija de pe sufletlaughingia-ti o prietena si va pozati, vezi tu care e mai fainahappy

| cristina15232 a răspuns:

Daca vrei poze cu adevarat cool si cum sigur nu are nicio colega de-a ta si nu de pitzi tongue vorbeste cu un fotograf prowinking asa nu are cum sa iasa rauwinking