| JessyF a întrebat:

Hey hey hey happy Vreu sa va intreb ceva happy Astazi mi-am dat seama ca vreau sa-mi schimb viata radical, sa ma schimb eu radical. Ce trebuie sa fac? Pentru cele mai multe sfaturi dau Funda + Vot happy Va pup*

Răspuns Câştigător
| Adryan17 a răspuns:

Presupun ca vrei o schimbare in bine. Uite cum sunt eu in viata: oricat de suparat as fi, incerc sa zambasc si sa gasesc o cale sa ma amuz. Traiesc fiecare moment fericit la intensitate maxima. Tin alaturi de mine doar prieteni adevarati (de asta am doar vreo 2-3), nu prieteni falsi cu 2 fete. Imi iubesc familia si pot spune ca sunt fericit... Daca ceva din ceea ce fac eu ti se pare in regula, poti sa aplici si tu in viata. Nu uita, viata e un joc unde fiecare se joaca dupa bunul plac.

4 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Si cum ai ajuns tu la concluzia asta? Cum? Daca habar n-ai ce vrei sa schimbi?

| Wehrmacht a răspuns:

Renunti la viata de acum si traiesti cum vrei tu sa traiesti.Ce trebuie sa iti spunem noi? Nu aveam ce.

| Electro622 a răspuns:

Incearca sa faci ceva pe care nu l-ai mai facut pana acum si sa te simti bine facand-ul, iri propun sa gasesti un hobby care te reprezinta si sa iti faca placere sa il practici!

| Alexandra678 a răspuns:

Pai mai intai gandeste-te sigur daca vrei sa iti schimbi viata ta de acum... poti incepe prin schimbarea parului, a machiajului, a hainelor chiar si la schimbarea comportamentului! Dar conteaza si in ce anume mod vrei sa iti schimbi viata....Eu zic totusi sa te mai gandesti la asta! FUNDA?