anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
Îmi puteți recomanda o carte care v-a impresionat ( am aproape 18 ani deci nu dați exemple gen Moromețiilaughing )? Le prefer pe cele scrise de japonezi de genul "Zăpadă de primăvară " de Yukio Mishima.

Răspuns Câştigător
| KamiM a răspuns:

Buna. Pe mine m-a impresionat foarte mult cartea lui Kazuo Ishiguro, Never let me go. O poti gasi in librarii cu titlul Sa nu ma parasesti niciodata.S-a facut si un film tot cu titlul Never let me go dupa carte. Dar daca iti place cultura japoneza iti recomand Memoriile unei gheise care cusiguranta merita citita. E scrisa de Arthur Golden, deci nu are un scriitor japonez. Sper ca te-am putut ajuta.

2 răspunsuri:
| MoNoPo a răspuns:

Buna.Am 13 ani si am citit primul capitol din Vampiratibig grinemoni oceanelor.Nu este de japonezi este ceva adnventura si dragoste e supre bestiala.Nici harry potter nu m-a impresionat ca pe asta. Apropo sa nu crezi ca sunt fata ci sunt baiat si iti recomand sa citesti daca vrei numele si urmatoarelor 2 capitole da-mi un mesaj.bafta

| Yanie a răspuns:

Buna nu stiu carti scrise de yukio mishima dar daca vrei iti pot recomanda cartea amurg sau seria de carti Twilightbig grindaca vrei