Exact! cel mai bun cadou:X:*
m-ai salvat dupa atatea raspunsuri idioate intru cat nu stiam cui sa-i dau funda si iata ca ai sossit tu:* ai fost ceva gen: 'cat 2 se bat al 3-lea castiga' mersi.
Mersi
Npk:*
E o chestie, nu cersesc funda dar cand stiu ca am dat un raspuns mai bun ...printre care si "bani" ..in fine. Nu ma supar dar daca cineva raspunde primul si vine al 2-lea cu acelasi rasp dar mai scurt, nu stiu ce sa zic.
)) bhai! eu dau funda la cine vreau! ok?! si sa stii ca am dat funda lui Dollars pentru ca tu nu ai raspuns asa cum am dorit...prima oara ai luat-o pe ghicite si ai spus tampenii si de abia apoi ai spus de bani iar eu nu l-am mai luat in considerare...asta este nu poti face lucrurile asa cu doresti.dar sa stii ca ai primit un vot bun
Ia-l inapoi si bhaii, scuze dar nu am chef si de fitele tale ok? doar am zis, nu-mi trebuie funda ta!
Poate u ai fite! ca puteai sa taci din gura nu sa ma critice pentru o amarata funda! uite-te sa vezi care a inceput u ai fost cea cu fite si tupeista pamantului! asa ca shh.
Apropo daca te crezi asa desteapta ....eu nu am inceput eu doar ti-am explicat ca ti-am raspuns prima bine. Uita-te atent "daca iti ofera bani e mai bine pentru ca ii pastrezi si mai tarziu cand ai nevoie de ceva e perfect. parerea mea. " citeste primul meu raspuns apoi comenteaza. Tiam mai zis nu-mi trebuie funda ta amarata. Tupeista? Pai tu ma iei cu "bai eu fac ce vreau" si ...in fine. N-are rost sa imi pierd timpul. Stai linistita no sati mai zic nimic, nu am de ce.Si nu team criticat!
Sigur nu o vrei? oricum tot acol o sa ajungi! mai repede sau mai tarziu...
Nu sigur nu am nevoie acum de ea si logic ca stiu asta dar totusi sa o las pana atunci nu am nevoie de sugestii deoarece stiu eu mai bine bye, bye!
Ba esti cretin O.o Adk u crezi ca raspunsul meu la intrebarea chicror1-ei este pentru tine... apai creca u ai dat deja la **** ma!?
Noi vrem o comunitate in care ne ajutam, nu injuram cand ne doare, ci vrem sa fim buni si sa ajutam, nu sa dam raspunsuri de doi bani si sa punem intrebari tampite ca si ''Mi s-a rupt ****!'', asa ca vei fii banat. Admin o sa te baneze pana la urma, asa ca savureaza-ti ultimele moement de cont.
Dar stai putin, am fost si eu in locul tau de multe ori... daca nu stii ce vrei inseamna ca ai tot ce iti e necesar pentru moment cel putin. daca iti ofera bani e mai bine pentru ca ii pastrezi si mai tarziu cand ai nevoie de ceva e perfect. parerea mea. sau uite cateva idei: camera foto(depinde si de buget), un animal de companie, o seara in oras cu prietenii(un fel de petrecere), o zi in excursie, un set (cercei, inel.) sincer nu stiu
Ma ajuti si nu ma jutzi aparat foto am, anima de companie nu am voie deoarece nu-mi da voie mama, excursie nici atat, hmm. cred eu ca o petrecere nu ar fi uncadou poate pe langa o petrecere un cadou si un set (cercei, inel) pare interesant dar nu prea ma sadisface ok mersi oricum pentru raspuns insa stiu ca nu aveti idei.dar am crezut ca poate ati primit ceva interesant la 145 ani si speram sa ma hoatarasc...
Wow!))))))0 ce am scris?! sorry! tasta afurisita am vrut sa scriu 15 ani nu'145' )))
Ce am primit eu la 15 ani ..sa ma gandesc ....bani cred
Da incerc sa ma obisnuiesc printre copii care inca au cateva "probleme cu becul de la mansarda" asta e n-am ce face... dar tu fetito ce te stresezi atata ca nu ai raspunsuri bune si totusi cersesti funda de fiecare data si sa stii ca mie imi convine anumite raspunsuri nu ca cel al tau: ca sa-mi faca cineva cadou un iubit)))))! lol...ar trebui sa mai te iti prin dex fara suparare PA!
Da phai cred ca ai dreptate si ca daca eu voi primi bani imi voi putea cumpara mai multe si ce vreau. mersi frumos:*
Pai, un lucru de care sa fii sigura ca nu te va insela [ iubitul ], un lucru care sa nu-ti ramana mic [ rochia ], sau un lucru care sa nu ti se strice in primele luni de la achizitionare... stiu ce fel e...
Poate un lant, inel, o bijuterie pe care o poti pastra de-alungul anilor .
Sa fii in mijlocul prietenilor, intre cei care te iubesc, si pe care ii iubesti, si in centru atentiei sa te simti important e cel mai frumos lucru dar pe care ti-l pot face cei dragi de ziua ta, in rest ceva simbolic, dragut, ca de ex un animalut de plus(eu asta ti-as face cadou, daca am fi prieteni)
Ceva simbolic sati aduci aminte de el toata viata... de exemplu. spune-le sati cumpere ceva animale de plus dinalea mai scumpe... si mari