| Aditzaaaa a întrebat:

Hey, la liceu se poarta uniforma? Daca da, ce fel de uniforme, la fel ca in scoala generala sau cum? Mereu m-am intrebat asta; x

6 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Pai nu e o regula generala.laughingFiecare liceu isi face propria uniforma daca vrea; daca nu, nu.Sunt licee cu uniforma si altele fara.

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Depinde de liceu.hee hee
In general, doar cam pe la liceele cunoscute se poarta.
Uniforma e cam ca in generala : camasa alba sau albastra si sacou, baietii pantaloni de stofa si fetle fusta sau tot pantaloni mai inchisi la culoare. happy

| Demoiselle a răspuns:

Buna adytzza draga!
In Brasov cam toate liceele au uniforma, sau macar ceva vestimentar care sa le reprezinte.
In general uniforma e compusa din pantaloni de stofa gri, camasa alba/gri/albastra si sacou bleumarin.
Ce-i drept la pantalonul de stofa gri s-a cam renuntat in favoarea blugilor inchisi la culoare(pentru ca sunt mai comozi), insa sacoul si camasa sunt f ok.
Pa!

| PuFuLeThE_9988 a răspuns:

Pai depinde la ce liceu mergi...nu la toate liceele e obligatorie, la unele e la fel ca la generala, iar la altele au propiile lor uniforme-adica fuste cu sacou pe care o sa vii le faca ei in clasa a 9a

| marynela_6230 a răspuns:

In general nu se prea mai poarta uniforma...stiu f multe licee in care uniforma e inexistenta

| lucia_5984 a răspuns:

Nu se poarta...cel putin eu asa stiu:*