| ornitoringfsa a întrebat:

Hey! La ourworld: -Cine stie sa imi dea mai multe site-uri cu coduri gems? Si mai am o intrebare : -La ourworld poti sa mai faci gems daca intri sa joci de pe facebook, dar merge doar odata?(Pe 17 martie am intrat pe facebook si mi-a dat 10 gems iar azi pe 18 martie nu imi mai merge ) Doar o data? Apropo numele meu pe ourworld e Agathon

Răspuns Câştigător
| mileymary a răspuns:

Da.pe facebook iti da numai o singura data.si iti pot da si un site cu toate codurile care se vor afisa saptamanal.cauta pe google : last cookie acolo gasesti toate coduriletongue as fi vrut funditahappybig grin

6 răspunsuri:
| blablablalba a răspuns:

Am eu un cod dar cred ca expira maine sad. il poti baga in fiecare zi! 9-5d5-b7af-d1bc-ed69

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai odata iti da gems pe facebook.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mai pot intra fiindca nu am activata noua versiune. pot intra fara versiune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate cineva sa-mi dea un comt pe ourworld, si apropo cine vrea un cod de gems? C612-36EB-8ECB-0B5D

| fame a răspuns:

Eu is la lvl 90 :)) mrg... incearca pe http://lastcookie.wordpress.com/
dupa mine ii cel mai bun;)
si chestia cu facebook'ul merge numai o data :D
si pentru mai multi flow baga : test-mode 42
si apoi : cryptobiologist
pe ourworld sunt : Flame bub

| DeMi CeA Cu InImIoArE a răspuns:

Pai, saptamanal merge ca sa bagi coduri gems pe ourworld.Deexemplu eu am bagat ieri un cod si n-a mai mers.De aceea mi-am dat seama si am cautat pe net ca merge saptamanal gems-ul! Eu mi-am instalat toolbar ow.Ar trebuie sa instalezi si tu toolbar ow.Si daca vrei sa joci si sa bagi coduri pe ourworld si daca ai toolbar da click sus in stanga Go Play! unde scrie si OW.Si acolo bagi codul cum il bagi deobicei.Asta e tot!happysper sa te ajute explicatia meawinking!