| rbk a întrebat:

Hey! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Nu stiu ce decizie sa iau... poate o sa para o prostie dar in acest moment chiar nu stiu!straight face...trebuie sa decid : 1) sa merg intr-o excursie de 2 zile cu prietenii (excursia este fix de ziua mea)sad 2) sa stau acasa si sa-mi tin ziua de nastere impreuna cu familia si cei apropiati. Daca voi ati fi in locul meu ce ati face?

Răspuns Câştigător
| Myu a răspuns:

Eu sincer as pleca in excursie laughing
Cu familia stai in fiecare an...

14 răspunsuri:
| tibidarkman a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa mergi in excursie ca si un cadou de ziua ta si sa iti petreci ziua cu prieteni tai...

| ancutsa410 a răspuns:

Cred ca as alege prima variantastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde foarte mult ce-ti doresti tu.Ar trebui sa discuti si cu ai tai despre asta, sunt sigura ca ei si-ar dori sa petreci cu ei, insa sigur te lasa pe tine sa i-ei decizia.Eu una as petrece cu familia caci imi este mereu alaturi, prieteni/amici sunt multi, dar majoritatea doar de ochii lumii si pe la spate te vb.
Alegerea iti apartine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege excursia :X

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Omg
nu stiu

asta depinde doar de tine
ce vrei tubig grin

| eu.;] a răspuns:

M-as duce in excursie.
si acolo poti face cinste cu un suc.si ceva de rontait. o sa vezi, o sa fie bine. Si iti poti tine ziua dupa excursie. faci o placinta, ceva suc si gata. le poti face pe amandoua deodata!
succes.
funda?:*>big grin

| ImmortalQueen a răspuns:

Eu asi sta acasa alaturi de cei apropiatihappy

| Clauditza a răspuns:

Varianta 1 pentru ca pot sa petrec cu prietenei mei si daca vrei sa petreci si cu familia iti sarbatoresti ziua dp ce vi din excursie. fundita?

| JustMe a răspuns:

Clar m-as duce in excursie

| vyol3ta a răspuns:

Iţi poţi face ziua acolo.
Le spui prietenilor tai ca o sa fie ziua ta şi o sa se simta sa ia un cadou. [părerea mea]

| ThePoet a răspuns:

Mergi in excurise si distreaza-te. Meriti de ziua ta, dar poate poti face cumva sa iti faci timp inainte sau dupa si pentru rude. Si chiar, la multi ani!

| Iuliaana a răspuns:

Cred ca m`as duce in excursie... happy

| baru a răspuns:

Eu as pleca in excursie. De ce? Deoarece, ziua de nastere de regula nu se sarbatoreste. De ce? Te bucuri cand faci ani? te bucuri ca imbatranesti? Nici nu ar trebui sa stii. Faptul ca faci chef, este bine. Prietenii tai si parintii tai intr-adevar sa sarbatoreasca. In schimb tu, nici nu trebuie sa stii cati ani ai. Teoretic, binenteles. A doua problema; de unde sti tu sigur ca pe data de x este ziua ta. Inainte la maternitate se treceau cinci sase copii odata in aceeasi zi si pe aceeasi fisa. Nu se tinea cont ca si acum de fiecare nastere. Deci -------I n excursie si peurma fa chef mare sa-l tina minte toata lumea. Eu i-ti doresc de pe acum La Multi Ani sa fi fericita si tot ceti doresti. Pa Am uitat. Inclusiv parintilor tai Cu respect. Pa

| Razvan a răspuns:

Unde e mai bine ca acasa?hee hee