| Artemisia a întrebat:

Hey! mai sunt doar cateva ore din 2010, spuneti un top de 5 lucruri importante pe care le-ati realizat in anul acesta.

Răspuns Câştigător
| AndyNyappy5 a răspuns:

1. am intrat la liceu pe care l.am vrut si imi place mult acolo.
2. mi.am facut o multime de prieteni noi!
3. am avut cea mai frumoasa petrecere de banchet din lume! alaturi de diriga de atunci care va ramane mereu in sufletul meu si fostii colegi pe care o sa ii iubesc intotdeauna!
4. am inceput sa invat ca exista lucruri mai rele decat sa realizezi ca cel la care ti sau pe care crezi ca il iubesti isi bate joc de tine. a fost dureros, si acum ma gandesc la el, dar totul trece. unde. i negru stii ca e si alb
5. nu m.am apucat de fumat. nu am tras niciun fum si sunt mandra de asta!
6. am priceput si eu in sfarsit ca unii prieteni sunt ca baloanele...au forma, nu si continut! asta m. a durut tare...foarte tarehappy.
sarbatori fericite!:*

4 răspunsuri:
| SummerSmile97 a răspuns:

Hm...
Pai:
1.In acest an am inceput cursurile de dans sportiv in suceava
2. Mi-am facut multi prieteni la clubul de dans "Fly Dance"
3.In doar cele 4 luni de cand sunt la dansuri am avut 4 spectacole big grin
4. Mi-am propus sa ma imbrac in roz intr-o zii(eu sunt mai mult fata in negru gen emo) si am reusit laughing...toata lumea se uita la mine foarte ciudat si am zis sa nu mai incerc asta niciodata laughing
5. M-am imprietenit cu un baiat foarte dragut blushing
6.Anul acesta am practicat mai multe sporturi pana sa fac dansuri:volei, handbal, inot...
hee heehee heehee hee happy

| Iasmiine a răspuns:

1)Mi'am propus ca vara trecuta sa fie cea mai frumoasa de pana atunci (si a fost).
2)Mam imprietenit foarte bine cu un baiat pe care il plac, si pe care l'am placut acum cativa ani(atunci nu ma intelegeam deloc cu el)
Si cam atat tin minte.
La multi ani :*:*

| dreamout a răspuns:

Hey:X
imi place intrebareawinking
Pai ar fi mai multe(sau mai putsine:-s)
1) sunt cea mai buna la invatatura din clasa in primul an de liceu:X
2)am devenit o buna ascultatoare, si mi-am facut muuulti prieteni datorita acestui fapthappy
3) am fost impreuna cu baiatul visurilor mele(eh, ne-am despartit, dar nu mai conteazaoh go on)
4) am adoptat 2 catselusi:X:angrymai putin important, dar pentru catelusi e vitalblushing)
5) nu mai stiu...am fost alaturi de verisorul meu si l`am impiedicat sa`si taie venele(ma simt mandra:X:X)

Al tau care e?love struck
pupici:*

| HaiTaci a răspuns:

1. Mi-am vazut rudele;
2.Am intrat la liceu;
3. Mi-am luat orga;
4.Am citit mai mult decat in alti ani;
5.Am invatat sa fac clatite.