| Valentina_Amina_2000 a întrebat:

Hey maine e ziua prietenei mele cele mai bune si nu stiu ce sa ii iau... Ma puteti ajuta plz...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi ce-si doresc fetele in generat tu ce ti-ai dori daca sunteti prietene bune nu te-ai intreabat niciodată poate vă plac anumite lucruri adica nu ma refer la parfum sau prostii i-ai ceva ce i-ar putea folosi sau ceva care i-ar aduce aminte de tine de exemplu o rama frumoasa cu poza da si unj mesaj, nu mai stiu e tot ce mi-a trecut prin cap PS: vreau si eu 1 funda nu am is junioar;(

| Valentina_Amina_2000 explică (pentru anonim_4396):

Merci. M-a ajutat ideea ta cu rama foto!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Valentina_Amina_2000):

Atunci imi dai fundită te rooog

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai lua nimic pur si simplu daca ai ceva banuti invit-o la un restaurant si ia o pita sau o ciorba de burta sau cum crezi dar nu sa ai ei cadouri ca se uita dar cand scoti pe cineva asa apropiat mai bine e la un restaurant ca ar sa te tina minte ai cuvantul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-i iei un bibelou, sau un colier, un ceas de mana, un tablou, sau o poti invita la un local. Nu prea stiu ce cadouri sa-ti spun, pentru ca nu o cunosc si nu stiu ce fel de om este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica mi-ai dat fundită merciii

| SKuLL909 a răspuns:

Daca nu sti ce sa ii iei pretenei tale cele mai bune...e rau! Parerea mea e ca ar trebui sa o cunosti si sa ii oferi ceva ce si-ar dori ea!