Pai poti sa asculti muzica sa te joci diferite jocuri, sa vorbesti cu prietenii la telefon pe facebook sau pe orice altceva, sa te uiti la tv, sa te uiti la serialele preferate pe net...-> Printr-a 7-a imi aduc aminte ca mancam cu colega de banca biscuiteii aceia primiti pe post de "corn si lapte", in ora de engleza si radeam de tot felul de prostii. Punga cu biscuiti era ascunsa sub manualul de engleza. La un moment dat vine profa la noi si ne cere manualul sa vada ceva in el, iar noi nu stiam cum sa i-l inmanam in asa fel incat sa nu vada biscutii de dedesubt. Abia ne abtineam de ras in incercarea noastra de a ascunde "obiectul crimei".
-> Tot intr-o ora de engleza, prietena mea m-a rugat sa vad daca i-a intrat ceva in ochi si sa-i scot de acolo ceea ce avea. Eu m-am pus sa ma uit in ochiul ei si sa-i iau geana din ochi, iar profa ne vede si zice: "Alexandra, cand termini s-o scobesti in ochi pe colega ta, spune-mi si mie despre ce e vorba in textul x"
-> In clasele 6-8 aveam o profesoara de matematica destul de dura, care ne scotea mereu la tabla- teroarea noastra. Cand venea momentul sa intrebe "cine vrea sa iasa la tabla sa rezolve exercitiul?", mereu incercam sa nu fac contact vizual cu ea si de cele mai multe ori imi scapam pixul pe jos ca sa am motiv sa ma aplec sub banca. Profa s-a prins pana la urma de smecheriile astea...
Mersi de raspuns! Stiam fazele astea ca le-am mai citit la o alta intrebare dar oricum sunt amuzante! Mai astept pana dau funda, poate mai primesc raspunsuriasa de bune ca al tau
Ok...cum vrei tu...nu ai pentru ce!