Normal ca imi place zapada. La mine a fulguit putin. Abia astept prima zapada. Acel covor alb, un peisaj magic, de poveste.
În zona de est a tarii nu a nins dar este frig, asteptam ca sarbatorile de iarna sa ne aduca zapada mult asteptata.
Aici in Suceava a nins destul de putin. dar se vede frumos
[ dar din pacate e foarte, foarte frig ]
Nici la cluj nu ninge inca... azi am fost la fotbal in loc sa merg cu prietenii la o bulgareala
Zapada imi place foarte foarte mult! Si mai ales daca va ninge si de Craciun.nu stiu parca e mult mai "magic" sa avem Craciunul cu zapada. Este ca si o cafea cu Frisca Nu?Ador zapada!
La mine a nins acum cateva zile, toata ziua, si acum inca e zapada. ( canada...)
La mine, in Bucuresti, a nins ieri dimineata, pana spre amiaza. Atat de frumos ningea, incat senzatia era ca s-a instalat "iarna" pe bune. Da' de unde, pe noi doar ne amageste. Pic de zapada nu a mai ramas.
Dap... ce sa iti zic, nu a nins cine stie ce, mai mult a nins la munte, asa cum se intamla in fiecare an. a dat cu o ninsoare marunta vreo 3 ore, care s-a asezat doar pe un cm.eu vad pe fereastra ca acum sunt niste nori, din care sper sa ninga si in aceasta seara, dar in orice caz nu e zapada din aia, cu care sa te poti bucura de ea. te bucuri mai mult cand vezi cum o cerne cerul, decat dupa ce se opreste din nins.eu iubesc zapada, este unul din motivele pentru care iarna este anotimpul meu favorit.este minunat sa stii ca se apropie sarbatorile, sa stai langa caloriferul cald(ca acum nu se mai poarte sobe) si sa privesti pe geamul aburit cum, intr-o seara de iarna, cerul cerne flori albe.ador sa ma "bat" cu colegii la scoala cu zapada, de parca am fi copii mici.aseara a fost prima ninsoara in ploiesti, la mine, insa pana la orele pranzuluis-a topit ninoasrea, pentru ca in timpul zilei este mult mai cald.eu sper ca in seara asta sa ninga mai tare si sa se mentina pe pamant mai mult dect azi. pupici!
Normall ca ninge si in Belgia!
anul trecut a fostt foarte mare zapada! a fost super!
sper ca si anul asta sa fie asa! pentru ca nu vin acasa de sarbatori
La mine a nins ieri si azi...
Sunt din timisoara
si daa imi place zapada
Aici in Brasov nu a nins deloc, e doar ger si atat! Poiana Brasov e goala pentru ca nu e zapada! Poate in noaptea asta o sa ninga, asa ziceau astia!
Azi a inceput sa ninga si la noi (turda-cluj).
M-am trezit azi dimineata si era totul alb...
Iti doresc sa ai si tu parte de un Craciun plin de zapada:*
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: