| laryssa93 a întrebat:

Hey oameni buni!winking

am auzit ca ninge tare in Romania!

ce fain de voi!

la mine (belgia) e urat inca nu ninge! dar abia astept!

Va place zapada?

22 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Normal ca imi place zapada. La mine a fulguit putin. Abia astept prima zapada. Acel covor alb, un peisaj magic, de poveste.

Stefan
| Stefan a răspuns:

În zona de est a tarii nu a nins dar este frig, asteptam ca sarbatorile de iarna sa ne aduca zapada mult asteptata.

| Ancutsa a răspuns:

Aici in Suceava a nins destul de putin. dar se vede frumos day dreaming
[ dar din pacate e foarte, foarte frig ]

| ralucaralu a răspuns:

La Sibiu nu ninge! Nu a nins delocsad... abia astept...big grin

| VladyCristian a răspuns:

Nici la cluj nu ninge inca... azi am fost la fotbal in loc sa merg cu prietenii la o bulgareala smug laughing

| SnicK a răspuns:

In Transilvania nu cred ca a nins...desi in America ninge

| YLLL a răspuns:

Sunt din satu mare. si nu a nins deloc.sad
Si da, imi place zapada:X

| Roxana_6190 a răspuns:

Zapada imi place foarte foarte mult! Si mai ales daca va ninge si de Craciun.nu stiu parca e mult mai "magic" sa avem Craciunul cu zapada. Este ca si o cafea cu Friscahappy Nu?laughingAdor zapada!

| lololololol a răspuns:

La mine a nins acum cateva zile, toata ziua, si acum inca e zapada. ( canada...)

| I.Love.Football a răspuns:

La mine, in Bucuresti, a nins ieri dimineata, pana spre amiaza. Atat de frumos ningea, incat senzatia era ca s-a instalat "iarna" pe bune. Da' de unde, laughing pe noi doar ne amageste. Pic de zapada nu a mai ramas.

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Dap... ce sa iti zic, nu a nins cine stie ce, mai mult a nins la munte, asa cum se intamla in fiecare an. a dat cu o ninsoare marunta vreo 3 ore, care s-a asezat doar pe un cm.eu vad pe fereastra ca acum sunt niste nori, din care sper sa ninga si in aceasta seara, dar in orice caz nu e zapada din aia, cu care sa te poti bucura de ea. te bucuri mai mult cand vezi cum o cerne cerul, decat dupa ce se opreste din nins.eu iubesc zapada, este unul din motivele pentru care iarna este anotimpul meu favorit.este minunat sa stii ca se apropie sarbatorile, sa stai langa caloriferul cald(ca acum nu se mai poarte sobe) si sa privesti pe geamul aburit cum, intr-o seara de iarna, cerul cerne flori albe.ador sa ma "bat" cu colegii la scoala cu zapada, de parca am fi copii mici.aseara a fost prima ninsoara in ploiesti, la mine, insa pana la orele pranzuluis-a topit ninoasrea, pentru ca in timpul zilei este mult mai cald.eu sper ca in seara asta sa ninga mai tare si sa se mentina pe pamant mai mult dect azi. pupici!

| laryssa93 explică:

Normall ca ninge si in Belgia!

anul trecut a fostt foarte mare zapada! a fost super!

sper ca si anul asta sa fie asa! pentru ca nu vin acasa de sarbatori sad sad sad sad

| CopilRasfatzat a răspuns:

La mine a nins ieri si azibig grin...

Sunt din timisoara big grin

si daa imi place zapadahappy

| X...yop...x a răspuns:

A nins ieri dar foarte putin si daa imi place zapadaX::X:X

| luizza95 a răspuns:

La ne ninge acum sper sa nu se opreasca.(Germania)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In zona mea inca nu a nins deloc pana acum. mi-ar placea. day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da, ai auzit bine. Ninge cu fulgi mari si desi si in juma de ora se face zapada de un metru. Da nu in Romania, cred ca la polul nord rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Larissa da in blegia ninge? vreodata? eu sunt din galati dar nu am mai vazut zapada mare de muuuuulta vreme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ninge ninge... cât de frumos e peisajul day dreaming

| andree_4277 a răspuns:

Ador zapada love struck

| blondul a răspuns:

Aici in Brasov nu a nins deloc, e doar ger si atat! Poiana Brasov e goala pentru ca nu e zapada! Poate in noaptea asta o sa ninga, asa ziceau astia!

| Diana_9282 a răspuns:

Azi a inceput sa ninga si la noi (turda-cluj).
M-am trezit azi dimineata si era totul alb... day dreaming
Iti doresc sa ai si tu parte de un Craciun plin de zapada:*

Întrebări similare