Toate patachinele pe care le vezi tu cu tocuri de 30 de cm se cred superstaruri. Vor sa iasa in evidenta si sa agate cat mai multi tipi.
Mie mi se par caraghioase,plus ca se mai gasesc unele care isi rup cracii incercand sa mearga pe tocuri de-astea imense. Depravate. Taranci.
Unele stiu sa poarte pantofii cu toc cu stil si,in general,tipele cu bani, care au bun gust, nu pitipoancele pe care le gasesti in nu-stiu-ce sat.
Sper sa te fi ajutat. Byee!^^
Pai fetele poarta tocuri inalte deoarece vor sa para mai inalte si pentru ca tocul scoate in evidenta piciorul sau doar pentru a atrage atentia. Si vetele poarta tocuri inalte si acesta poate fi un motiv pentru care fetele obisnuite poarta tocuri inalte ca sa para o vedeta sau sa copieze una.Depinde de fiecare fata. fundita?
Pai...nu este o regula. Majoritatea poarta tocuri pentru fite sau altele chiar poarta ca au nevoie (sunt mai scunde). NU toate fetele agreeaza tocurile dar sunt si fete care exagereaza putin cam mult cu acestea.
Tocurile nu sunt numai pentru vedete.Sunt si ele niste persoane ca oricare altele.Tocurile iti fac picioarele mai lungi, iti dau o alta imagine(bine inteles daca stii sa sa mergi si ai atitudine). Fetele care poarta constant tocuri ori au o problame cu inaltimea...ori asa se simt bine.prea multe prejudacati.e o tara libera.fiecare se incalta cu ce vrea.si se imbraca cu ce vrea.parerea mea.
Vedetele sunt tot oameni. Nimeni nu a ajuns vedeta peste noapte. Fiecare poarta ce ii place, ce crede ca i se potriveste, ce crede ca o avantajeaza.
Prietenul meu de ex este mai inalt ca mine cu ceva cm si cand mergem la o ocazie port si tocuri de 12, am langa cine, imi stau bine, ma tin pe picioare deci nu vad de ce nu...
somnorici întreabă: