| CrazyGirll a întrebat:

Hey photoshop, e greu de instalat? sau de folosit?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Dar e scump. Vreo 50-60 de milioane lei vechi...

Totuși, e complex. Merită să cumperi o carte din care să înveți bine cum se utilizează. Am eu una de Photoshop CS3 în română, dacă vrei.

Eu am trecut pe GIMP care e asemănător, dar e gratis. Am renunțat de asemenea la Windows și de mai mult de un an folosesc Ubuntu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În general nu. Sunt unele care merg cu Wine. Dar sunt și jocuri făcute pentru Linux. Oricum, eu zic că oamenii de succes petrec puțin (sau chiar deloc) timp jucându-se pe calculator.

| 8mariastar a răspuns:

E cam greu de folosit dar gasesti tutoriale pe net :http://www.youtube.com/......p?/results
si de instalat trebuie sa platesti bani nu e foarte greu sa il instalezi

| Arkhasas a răspuns:

Păi dacă nici la instalat nu te pricepi atunci să-l foloseşti o să ţi se pară la fel de greu ca şi cum ai încerca să pilotezi un avion.

| EmyEmyy a răspuns:

La instalat e usor si scump... dar are ogramada de aplicatii si optiuni pentru a face o fotografie minunata... totusi trebuie sa ai si ceva talent la photoshop dar nu-ti pune intrebarea "E greu sa-l folosesti?" pentru ca cu timpul o sa iti dai seama cum si ai sa realizezi poze frumoase. Bafta!

| AndreiKLM a răspuns:

PhotoShopul e greu de folosit!

| Deiiuu03 a răspuns:

Lucrez în Adobe Photoshop CS3 de 2 ani, la început a fost greu, dar acum îl ştiu ca în palmă.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Deiiuu03):

Cum ai invatat sa il folosesti?

| Deiiuu03 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Câteva tutoriale de pe net, dar cu foarte multă "practică".