| Sweet00Alice a întrebat:

Hey happy Poate sa imi spuna cineva cam despre ce e vorba in primele 2 sezoane din Grey's anatomy? happy Pe scurt, sau cum vreti, dar vreau sa fac si eu legatura dintre ele si urmatoarele sezoane, pentru ca nu am putut sa le urmaresc in perioada aceea si nici nu prea am timp sa reiau toaaate episoadele sad. Si cum a murit Denny? (logodnicul lui Izzie) Fundaa (sper ca am nimerit categoria)

Răspuns Câştigător
| anaid96 a răspuns:

Meredith Grey, fiica unei foste doctorițe, Ellis Grey, devine rezident al spitalului Seattle Grace Hospital. Aici ea se întâlnește cu prietenii ei Cristina Yang, Isobel "Izzie" Stevens, și George O'Malley. Alte personaje ale primului sezon sunt Dr. Miranda Bailey, șefa rezidenților, Alex Karev, un rezident nu foarte popular și medicii Dr. Derek Shepherd și Dr. Preston Burke. Pe lângă toți aceștia mai apare în primul sezon și directorul spitalului, Richard Webber, care a avut o relație cu mama lui Meredith.

Sezonul se referă la viața rezidenților din primele luni ale stagiaturei lor și de greutățile pe care aceștia le întâmpină. Alte sarcini ale lui Meredith sunt să țină secretă boala mamei sale, aceasta suferind de Boala Alzheimer, și relația ei cu Dr. Shepherd. Ulterior Meredith are o aventură cu George. La sfârșitul sezonului apare și soția doctorului Shepherd, Addison Montgomery-Shepherd, care și-a înșelat soțul cu cel mai bun prieten al acestuia.
Al doilea sezon s-a concentrat asupra relației lui Meredith cu Derek, care a avut parte de numeroase coborâșuri datorită revenirii soției acestuia. Izzie și Alex au început o relație, care nu a durat foarte mult, Izzie, îndrăgostindu-se de un pacient, pe nume Denny, care ulterior decedează in urma unui transfer de inima pe care corpul sau nu o accepta. Cristina Yang și Preston Burke încep și ei o relație iar Miranda Baily rămâne însărcinată.

PS:Iti sugerez daca vrei mai multe detalii despre moartea lui Denny sa te uiti la ultimele episoade ale sezonului 2 sunt chiar interesante si pline de suspans.