| Aditzaaaa a întrebat:

Hey puteti sa`mi spuneti niste sfaturi? Am o problema.[de fapt nu e chiar o problema.] ca o fata de la mine din cls care e cea mai mare copiatoare si fitoasa fata din sk., tot ce fac sau eu, sau ascult, spun ceva copiaza chiar daca ii place sau nu si ma scoate din sarite.Si nu vreau sa`mi spuetzi ca trebuie sa discut ca ea pentru ca nu intelege si am vb ca ea si spune ca ew o copiez si cica nu e adev ce zic ewcryingcryingcrying! Va rog ajuta`ti`ma[; x]

4 răspunsuri:
| Perfeculsimplu a răspuns:

Adytzza sunt o multime de genu asta. Pentru ce te agiti? las-o sa faca ce vrea ea, daca atat o duce capul.si sa zica ce vrea happy pana la urma face asta doar din invidie si prostie. Daca te deranjeaza spune-i ca sa incerce sa o lase mai usor c copiatul, daca nu vrea. atunci tu nu trebuie sa iti faci probleme. Salut!

| cıσccσʟαтα a răspuns:

Fa ceva ce chiar nu ii place: de exemplu mananca ceva la ce este alergica si spune-i " Haide, acu ` nu mai ai tupeu" si o sa o vada toata scoala sau nu o mai baga in seama deloc.adicaaa: Trece pe langa tine si te intorci cu spatele sau raazi de ea.si o sa merga.sau daca nu esti o fire dura dicuta cu un adult[psihopedagogul scolii talewinking]... fundabatting eyelashes!?

| Aditzaaaa explică:

Niki nu stiu cui sa ii dau Fundalove struck toate sunt folositoare dar cuiva va trebui sa ii dau funda si la celelalte le dau vothappyhappy

| lacrimioara_9857 a răspuns:

Adytzza am avut si eu probleme ca astea. ceea ce trebuie sa faci e sa vezi ce idei, secrete, si alte chesti si sa le spui tu inaintea ei.asa luandui inainte o sa fie ia cea care o sa se supere pe tine