Pai sa vezi ce am facut eu acum recent... aveam mereu pe birou hartiute sau poze notite si tot felul de chestii care sa imi aminteasca ceva, si am facut pe un perete asa. mi-am cumparat o bucatade polistiren(sunt si cu sulori) de marimea 300x250 subtire cam de 1 cm si l-am personaliat i-am facut un beackround din hartie glasata sau daca nu ai pe moment poti colora sa faci cu ce vrei u sau eventual poti pune o bucata de panza carea sa se asorteze cu camera ta, am strans din casa tot felul de bijuterii care nu imi trebuiau sau clamitze care aveau pietre si l-em scos iar apoi le-am atasat polisterenului ca un fel de rama, si l-am pus pe perete si cu bolduri ace (poti sa cumperi de la magazin de diferite culori) am prins hartiutele si pozele si a iesit exact ca in filmele cu adolescenti...sau mai este o idee daca te lasa sa iti inmoi palma in cerneala/vopsea/acuarele si sa faci urme pe perete. eventual muta locul obiectelor in camera sckimba ordinea, poti sa pui beculete in camera.intra pe saitul de la sos salvati-mi casa si acolo sunt tot felul de idei. te pup
Hmm... Daca te referi la culoarea peretilor si a parchetului ori a covorului, uite aici:
Daca vrei o camera mai deschisa foloseste tonuri de albastru, roz, portocaliu, mov foarte deschis. Vei da o senzatie placuta camerei tale, si vei avea impresia ca ai mai mult spatiu.
Daca vrei o camera mai inchisa la culoare, poti sa alegi mov (culoarea naturala), rosu, albastru inchis. Dar asa vei da o senzatie foarte neplacuta camerei tale, si vei avea senzatia ca esti intr-un spatiu foarte inchis. Lemnul parchetului poate fi : de visin, fag, bambus sau lemn de stejar. Daca te referi la covor, pentru o camera deschisa, poti folosi tonuri de bej, de roz, de mov ( de preferabil deschis ) sau albastru ( de preferabil deschis ). Pentru o camera inchisa poti folosi tonuri de maro, mov ( de preferabil cel inchis ), albastru ( tot inchis )
Acuma, daca te referi la mobilier si mici chestii, citeste aici :
Iti poti lua un pat roz, mov, albastru, adica in ton cu camera ta ( depinde cat de deschisa sau inchisa vrei sa o vopsesti ), iti poti lua un dulap in care iti poti pune hainele, ori un birou din lemn de cedru, deoarece este foarte bun si rezistent. Poti lua o biblioteca din lemn de stejar, sau de fag.Ca accesorii iti poti pune in camera postere cu vedeta sau trupa preferata, iti poti lua o canuta mica in care sa iti pui creioanele colorate, pixurile si alte chestii.Iti poti personaliza camera cu niste fluturasi sau floricele pe care le pui pe perdea ( se gasesc in hipermarketuri ), poti sa pui pe geam fluturasi sau floricele lipicioase.
Ma bucur ca te-am ajutat
Te pup
Verghelet_Adriana_1999 întreabă: