Urmează urmatorii pasi:
1. Stropește-ti mana cu lapte rece din abundenta
2. Aplica o crema antiinflamatoare după zece minute de la stropirea cu lapte stergi mana cu o carpa si 30 de minute după aplicarea laptelui te dai cu aceasta crema
3. Ia o aspirina
4. Pune 3 cuburi de gheata pe mana
5. Fa mișcări ușoare cu mana
Sper ca te-am ajutat
Funda?
Nu ai cum sa scapi de inflamatie, o sa iti fie inflamata pana cand veninul albinei se trage dar poti sa iti pui o felie de cartof crud pe locul respectiv sau un cub de gheata infasurat intr-o compresa, amelioreaza durerea
Heiii, salut! Ia un fier gros dar, sa fie curat. Sa-l speli si il tii in apa rece! Apoi pui fierul in locul unde te-a intepat albina, de obicei functioneaza la intepatura de viespe, trebuie sa functioneze ai in cazul tau, nu uita, tine pana nu mai simti fierul si mai baga-l in apa. Durerea o sa dispara si cel probabil umflatura peste noapte. Tu doar tine fierul ala pentru mult timp!
Umflatura trece in 3-4 zile, dar poti pune un metal rece sau gheata pe ea.
Compresa cu apa amestecata cu otet de mere ajuta de asemenea la ameliorarea durerii si desumflare.
AleZa15, am făcut că ea și mi-a trecut intr-o ora. Ai grija, o prietena a intepat-o in vene și a ajuns la spital, urgente, toată era ticuri
Andreeaioan115 întreabă: