| Санда_Басюл_2000 a întrebat:

Hey,salut
Eri m-a intepat vreo 3 albini durerea este insuportabila, nu mai pot deja.
Mi s-a inflat mina mine am examen si am nevoi sa scap intr-o zi de inflamatie, stie cineva cum?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul vindeca orice rana

Răspuns Apreciat de Editori
| Feelmeunderyourskin a răspuns:

Urmează urmatorii pasi:
1. Stropește-ti mana cu lapte rece din abundenta
2. Aplica o crema antiinflamatoare după zece minute de la stropirea cu lapte stergi mana cu o carpa si 30 de minute după aplicarea laptelui te dai cu aceasta crema
3. Ia o aspirina
4. Pune 3 cuburi de gheata pe mana
5. Fa mișcări ușoare cu mana
Sper ca te-am ajutat
Funda?

5 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de inflamatie, o sa iti fie inflamata pana cand veninul albinei se trage dar poti sa iti pui o felie de cartof crud pe locul respectiv sau un cub de gheata infasurat intr-o compresa, amelioreaza durerea

| Ionutc3 a răspuns:

Heiii, salut! Ia un fier gros dar, sa fie curat. Sa-l speli si il tii in apa rece! Apoi pui fierul in locul unde te-a intepat albina, de obicei functioneaza la intepatura de viespe, trebuie sa functioneze ai in cazul tau, nu uita, tine pana nu mai simti fierul si mai baga-l in apa. Durerea o sa dispara si cel probabil umflatura peste noapte. Tu doar tine fierul ala pentru mult timp!

Bula
| Bula a răspuns:

Umflatura trece in 3-4 zile, dar poti pune un metal rece sau gheata pe ea.
Compresa cu apa amestecata cu otet de mere ajuta de asemenea la ameliorarea durerii si desumflare.

| Crisstinayy12 a răspuns:

AleZa15, am făcut că ea și mi-a trecut intr-o ora. Ai grija, o prietena a intepat-o in vene și a ajuns la spital, urgente, toată era ticuri

Întrebări similare