Oh, Dumnezeule. Intrebarea ta a fost cumva un mod de a spune "Da, sunt o pitipoanca care are milioane si nu are ce sa faca cu ele, asa ca imi aniversez potaia care se pi*a pe covorul de la intrare." Pe bune?! Daca ti-as prinde cainele, i-as da una in botul ala de canin rasfatat si l-as jupui de viu. Si pe tine la fel. Nu am nimic cu cainii, am ceva cu javrele javrelor. Mergi pe Broadway, sigur i-ar placea mult de tot potaiei tale. La multi ani, draguto, apropo.
Auzi ia.pe cine faci tu pitipoanca? si javra e mata da? nu ma faci pe mine sa te jupoaie pe tine dracu si restul daca mai esti viu sa te manance tigri de prost, si ce te doare pe tine undeva de cainele meu si de ce petrecere vreau eu sa fac. daca tu iti ti cainele ca s ase ingrase si dupa aia sa il tai ca pe porc si sa il mananci de craciun treaba ta ce te intereseaza si daca ti se parea stupida intrebarea nu raspundeai. hai mars de pe TPU ca nu ai ce cauta handicaptule
Ahahaha, sunt fata, in primul rand. Si, crede-ma, nu am mai vazut o persoana asa, analfabeta, ca si tine! Nu, ma, nu ma doare nicaieri de cainele tau ( doar nu credeai ca imi pasa de el dupa ce am spus ca vreau sa-l jupoi de viu ), doar ca mi se pare asa o chestie retardata sa-ti aniversezi cainele?! Numai pitipoancele cu bani fac asta, respectiv tu, dear! Uite, ca sa te lamuresc, asta-i motivul pentru care te fac pitipoanca si as mai face-o de inca o gramada de ori. Daca mi se parea stupida intrebarea raspundeam, ca sa-ti spun cat de stupida, retardata si nemaivazut de penibila este. Si iti dau dreptate in legatura cu plecarea mea de pe TPU, chiar nu am ce cauta printre analfabetii ca si tine, care nu-si cunosc gramatica propriei limbi, dar vor sa-si anirverseze potaile. Lasa banii pentru caine, investeste mai mult in carti, cumpara-ti multe, citeste-le, invata! Apoi, daca iti mai raman bani, ii poti face ziua cainelui tau si pe o insula din sudul nu stiu carui continent. Cheers!
You too! hai mars! si vezi pe cine faci analfabeta:p ca analfabeta esti tu am gresit doar intr-un loc pentru ca ma grabeam da ce sa stii si tu.cauta in dex cuvantu mai bine si documenteazate. m-am uitat pe profilul tau la intrebari si raspunsuri esti praf! mai bine taci copila de 10 ani. si vezi ca pitipoancelori nu le pasa decat de ele si de cum arata nu de caini da? hai spor la tacere! si app sarbatori fericite si sa iti vina bine cainele de craciun, si sa iasa gustos!
"am gresit doar intr-un loc pentru ca ma grabeam da ce sa stii si tu" Uite, draga mea: "documenteazate", "cuvantu". Sa presupun ca si aici te-ai grabit, nu-i asa? Legat de ce ai spus, chiar daca as avea zece ani as fi mai inteligenta decat tine. Pitipoancele folosesc expresia "esti praf!", de cate ori nu am auzit-o spusa de cocalarii aia notorii, aia care beau bere la bordura. Vad ca stii multe despre pitipoance, cum ar fi ca "pitipoancelori nu le pasa decat de ele si de cum arata nu de caini". Nu prea am inteles ultima fraza pe care mi-ai adresat-o, fiind prea incurcata si incorecta din punct de vedere gramatical. Multumesc foarte mult pentru ca mi-ai vizitat profilul, apreciez.
Auzi sti ce? pe mine chiar nu ma intereseaza acum de ce zici tu de pitipoance da... oricum eu sunt rockerita in nici un caz pitipoanca si nu mai jicni oamenii pana nu ii vezi stai linistita draga ca nu port pantaloni cu talia de un cm si bluze scurte ca sa-mi se vada buricul si unghiile de 3 metri roz cu nu stiu ce cacaturi pe ele da? tu nici nu sti cum ma imbrac si cum ma port. da? deci nu mai face fite din astea si nu mai raspunde aiureli. daca vrei sa continui asa, sigur te asteapta comunitatea online Hi5 nu TPU sau Facebook! Eu am treburi mai importante decat sa stau pe TPU sa ma cert cu fetita de 10 ani.
Ar merita o menţiune similară şi verbul "a jecmăni", pe care l-am auzit rostit şi scris: *a jegmăni, care trimite la jeg, nu la … jaf mare (termenul este de origine maghiară: zsákmáni, dacă îmi amintesc bine grafia termenului). Sa sti ca exista mai multe forme, draguta deci termina.
Esti proasta fa! Cum sa-ti faci aniversarea la javra? Tu chiar nu mai ai ce sa faci cu banii? Baga-ti banii in gat si ineaca-te cu ei! Asa ii folosesti mai bine
Hey! Eu doar ce am vazut intrebarea (dupa atata timp) si mesajele ingrozitoare care jignesc atat catelul cat si pe tine. Eu nu sunt de parere ca un caine e o POTAIE sau JAVRA. Si, faptul ca voi, utilizatori TPU folositi acest limbaj dovedeste ca nu sunteti iubitori adevarati de animale. Chiar si daca e animalul altcuiva, aceasta adresare doar dovedeste lipsa de politete si a celor 7 ani de acasa.
Cat despre intrebarea ta, Lovelyx3Friendly, imi pare rau dar eu nu stiu de asa locatii. Eu am 4 catei: 2 labradori, 1 border collie si 1 Akita American. Am dat peste intrebarea ta in incercarea mea de a cauta niste jucarii pentru border collie-ul meu, ziua ei fiind vinerea asta. Desi ma bucur sa vad o proprietara de catel careia sa ii pese asa de mult de micul ei prieten, poate data viitoare nu pune intrebarea pe un site asa de romanesc, imatur, si plin de (scuzati limbajul) idioti incompetenti de a manifesta putin respect si/sau politete.
Sa va fie rusine utilizatori TPU care intrati pe un astfel de site unde oamenii cauta ajutor doar ca sa ii jigniti si sa va manifestati voi furia!
P.S.: Imi pare de asemenea rau daca ti-ai pierdut catelusul, dat fiind faptul ca au trecut cam 10 ani de cand ai pus intrebarea iar catelusul tau avea minim un an ("si eu i-am mai facut acum un an ziua [...]"). Condoleantele mele in acest caz.
serios? aniversarea unui caine? LoL
sa-mi bag pla in el de caine in loc sa iti cumperi tu ceva folositor etc..ai faci onomastica cainelui? Doamne
Lovelyx3Friendly întreabă: