Totul a inceput vara trecuta. Eram cu inca doi baieti : Liviu si Catalin. De obicei pierd mult
timp cu ei pe-afara. Am inceput sa ne jucam de-a fantomele. Jocul a continuat foarte mult. La un
moment dat am observat ca se facuse ora 18:00 Statusem cu mult mai mult decat ma lasase mama, asa
ca a trebuit sa intru in casa. Mi-a deschis usa un om pe jumatate chel cu fata palida. I-am multumit
pentru amabilitatea pe care mi-o acordase. El m-a rugat sa-l cobor scarile, caci avea baston. Cand am intrat in casa,
mama se uita mirata la mine. Mi-a spus :,, Te simti bine? Am aprobat. Iar ea m-a trasnit cu o intrebare :,, De ce vorbeai
singur in casa scarii? Simteam ca cad din pcioare. Vra sa zica batranul fusese doar o stafe. Dupa asta n-am mai putut dormi toata noaptea.
Era intr-o seara de primavara, era vreo 20:00 cand m-am culcat.Cand m-am culcat am visat o silueata misterioasa de culoare neagra si m-am apropiat de silueta aceea.Si am intrebat-o cine era si ea mi-a spus in rusa,dar eu ne stiind rusa, am intrebat-o daca stie romana si ea a spus ca da, si am intrebat-o cine era, ea mi-a spus ca era Teresa Farago si am intrebat-o ce cauta aici, ea a spus ca se afla aici fara motiv.Ea m-a intrebat cum ma chema si cati ani am si eu i-am raspuns ca ma cheama Madalina Georgiana si am 10 ani, apoi Teresa Frago a disparut fara urma.
Da si acum ma urmareste, de fapt ma urmareste de cand aveam 8 ani.
Da uneori seara cand vin prietene la mine sau sunt eu la ele cand rad le vad ciudat ca pe niste fantome nu stiu daca ma credeti dar este adevarat.
Eram intr-o seara singur in casa. Dupa cum bine stiti se sfintete casa dar eu nu am fintit-o.Pe hol avem o oglinda mare. Am vrut sa ma duc la bucatari sa mananc ceva si cand am trecut pe langa oglinde am vazut fantoma mamei mele care murie de epticemie dupa c m-a nacut pe mine.Cand am vazut-o am intrat in panica si ea, vazand a sunt speriat a inceput sa rada cu un ra malefic
Acelas lucru i s-a intamplat i tatalui meu. Inr-o zi tata a dat cu benzina p oglinda i i-a dat foc. Fantoma mami a incput sa ne bantuie asa ca am hotarat sa vindem casa si sa ne mutam
Odata,mergeam cu parintii mei la cimitir,la mormantul bunicului meu. Eram micuta
.Tin minte ca era multa lume acolo desi era noapte. Cred ca era Pastele. Am pus o lumanare bunicului si am plecat. Am ajuns la poarta cimitirului,si am vazut ca toti oamenii aveau ochii atintiti spre doua morminte. Erau o femeie si un barbat care aratau groaznic, aveau haine vechi si miroseau urat. Stateau fix pe cele doua morminte. Ei striga oamenii si spun "am stat destul singuri,ne-am plictisit, vorbiti cu noi" toti infricosati nu ii bagau in seama so grabeau pasul spre iesirea din cimitir.
Un om mai curajos i-a bagat in seama si au inceput sa vorbeasca. La un momentdat omul i-a intrebat cum se numesc apoi, dupa ce ei au raspuns el a scapat candela si a fugit repede la masina lui. Toti cei care ne-am strans sa vedem ne-am mutat privirea de la ciudatul cuplu cu haine ponosite care se tinea de mana si ne uitam la omul speriat. Ne uitam din nou la morminte iar femeia si barbatul au disparut, din ce in ce mai multi oameni pleaca speriati din cimitir. Tata se uita la cele doua cruci, erau exact numele pe care barbatul si femeia le-au rostit. Mama m-a luat de mana si am plecat repede de acolo. Sper ca ti-a placut
Inainte sa muara bunicul meu, cu cateva zile. avea un clopotel cu care ne chema cand avea nevoie de ceva. In seara in care a murit era la el in pat. Am intrat si cand am vazut mi-au sarit lacrimile cand l-am vazut cum se ineca cu propria saliva. I-am intrebat pe toti de ce nu il ajutau si ei matusa mea mi-a zis ca moare. Eram terminat. De dimineata am vazut cavoul afara. Peste un timp ramasesem singur cu fratele meu acasa, pentru ca tata a plecat sa faca cumparaturi pentru pomana. Eram prin casa si ma gandeam, cand aud clopotelul cu care suna tataie. Eram speriat rau. Dar cand colo era fratele meu. El se duce in camera lui si clopotelul a ramas in camera de zi. Eu plecasem in bucatarie cand aud iar clopotelul. Si am strigat dupa edi care se juca pe laptop. Atunci am stiut ca a fost bunicul meu.
Ok deci am cateva intamplari din care au fost doar 2 rele pentru mine in mod negativ.
1-Eram la cimitir murise bunicul aveam 9 ani si ma jucam la un momendat iarba din fata mea a fost calcata de cava anume dar nu stiu ce (nu se vedea nimic) si am fugit, bine intales nimeni nu m-a crezut cel putin pana cand au inceput sa vada si ei ce vedeam si eu (acele saptamani dupa moarte l-am vazut de multe ori efectiv ne obisnuiseram cu el in casa LOL).
2-Ma mutasem in noua casa de aproximativ 2 luni, aveam 16 ani era noaptea si ma uitam la PC la un video, in camera era destul de intuneric doar lumina de la monitor deci era asa si asa, la un momendat o mana neagra de femenie(da stiu de unde stiam eu ca e de femenie.pai asa am simtit eu stiu ca pare ciudat)neagra ca un abis efectiv si atat de rece parca limita de -273 grate e o nimic toata a fost pusa pe umarul meu stand, am inghetat efectiv....deci in camera era aproximativ 30 si ceva de grate celcius si eu eram sloi lol, culmea e ca in noaptea respectiva l-am visat pe bunicul care efectiv m-a protejat incontiniu de o femeie blonda si culmea e faptul ca l-am visat cu casa noua pe care eu nici nu o stiam bine cum o pazeste si dupa in camera de spital eram amandoi pe pat si el se uita la mine cu o privire atat de calduroasa si dincolo de el aceeasi femeie care ma privea ca pe o prada si el mi-a spus las-o o sa am eu grije de ea! Si dupa nu am mai avut problema asta!
La mine totul a inceput la intrarea in anul 2014! faceam revelionul in familie acasa plictiseala asa ca am adormit de vreme cred ca imediat dupa 12:00 La ora 1:00 m-am trezit speriata visasem ca ma alerga o gramada de draci erau cenusii si mai mici ca niste animale ma alergau si nu ma prindeau si se opreau din cand in cand mirandu se ca nu ma poate prinde, m-am trezit speriata simteam ca nu era un vis obisnuit eram speriata am coborat la bucatarie mi se facuse sete am baut apa si m-am culcat la loc, am inceput sa visez continuarea visului unde ramasesem, fugeam de draci si la in moment dat am intrat intr o casa cu multe camere si intr o camera pe un scaun statea unu mare chel gras cu o mantie neagra pana in pamant s-a intors spre mine si a spus"eu sunt Lucifer"! din nou m-am trezit speriata si intepenita nu ma puteam misca.Toata noaptea am visat numai asa, 3 zile visam vise din astea cum ma alergau dracii ma trezeam inspaimantata si tipam sotul meu ma lua in brate ma tinea strans ca sa nu ma mai zbat si imi spunea sa ma linistesc ca am visat.Pe urma a inceput cosmarul meu incepusem sa nu mai vorbesc si sa fiu violenta il injuram pe sotul meu si chiar dadeam in el si sincer acum nu stiu din ce motive si cum puteam sa fac asta ma enervam din orice si vorbeam urat nu prea eram constienta ce fac ziua eram rea iar seara la culcare imi era frica sa adorm visam atat de urat incat simteam ca mi se intampla in adevarat.Sotul meu a fost foarte disperat si chiar plangea uneori cand ma vedea asa ca nu stia ce am de ce fac asa el m-a ajutat enorm de mult avea rabdare cu mine il puneam sa astepte sa adorm intai eu si dupa el si statea pana adormeam iar pana adormeam adanc aveam episoade in care cum inchideam ochii venea cineva la mine si incerca sa ma ia si tipam ma zbateam faceam urat.O saptamana am dormit cu becul aprins cand era lumina puteam sa dorm dar ma mai si trezeam o data de doua ori speriata totusi era mai bine cu lumina. Dupa vreo saptamana am inceput sa simt prezenta cuiva in casa sotul pleca la munca de dimineata pana seara eu stateam acasa singura in toata casa ni stiu ce faceam in perioada aia nu stiam nici eu parca nu eram eu in corpul meu.Intr-o seara eram mai calma si sotul a vrut sa facem dragoste eu stand deasupra sarutandu l am deschis ochii si nu l am vazut pe el avea capul ca de mort ca un zombi am tipat si m-am dat intr o parte si i am spus sa aprinda becul repede eram asa disperata si el la fel cand a aprins becul era normal dar ma uitam intruna la el si el ma intreba ce am ce s-a intamplat nu spuneam nimic.El a crezut ca am farmece si am decis sa mergem la biserca sa vb cu un popa si asa am facut am fost si a trebuit sa fac 6 saptamani slijbe am inceput sa ma simt mai bine mai calma se putea vorbi cu mine dar totusi eram tacuta sotul imi spunea ca orice asi vede si asi simtii nu trebuie sa imi fie frica.M am hotarat si eu sa nu mai imi fie frica sa ma rog sa spun tatal nostru si sa imi bag in cap ca nu se poate atinge raul de mine.Am trecut de tot sunt bine si nu stiu daca din cauza slujbelor s au din cauza mintii mele ca am respins totul si nu mi-a mai fost frica.Mi se intampla sa mai am vise ciudate tot cu demoni dar nu mai simt ca atunci.Nu stiu ce a fost atunci ce mi s-a intamplat stiu doar ca nu eram eu...
Iti dai seama ca pe asta no crede nimeni nu? dk se intampla asa tu intrai la puscarie pentru ca politistii nu pot pune o moarte pe baza fantomelor ori a strigoilor di primul suspect erai tu
Aveam 6 ani. Tata mă invită la primul meu film de groază(deși aveam 6 ani).Eu la început ezit, nu știam exact ce este un film de groază, dar ezitam că zicea mama că mai bine nu.Accept până la urmă, să mă dau mare că fratele meu de 8 ani nu avea curajul.Era filmul "The woman in black".Un film destul de clasic, cu o casă bântuită în care se mută cineva.Dar chestia e că, fantoma poseda copii și îi omora.Iar eu eram copil! Și acum sunt copil, doar că am 12.Se termină filmul.Eu sunt trimisă la culcare cu fratele meu.Frate-miu adoarme ușor, dar mie mi-era frică.La un moment dat, aud un zgomot.Curajoasă,ies pe hol să văd ce o fi.Pe hol,nimic.Mă bag înapoi în pat,încercând să adorm.Iar aud un zgomot.Îmi dau seama că nu se aude de pe hol, ci din această cameră.Mă uit la frate-miu, poate se mișca el în somn.Dar el, dormea buștean, nu se mișca deloc.Plâng puțin în tăcere. Apoi văd exact femeia din film.Se apropie de mine.Eu încep să țip, leșinasem.Mă trezesc de dimineață, cu părinții lângă mine. Tata mă întreabă ce s-a întâmplat, de ce aveam o zgârietură mare în formă de copil.Bine,nu era chiar în formă de copil, dar ideea e că era un pătrat, cu două lini în el, pe post de ochi.Gura era cumva "cursă". Adică nu era dreaptă. Niște zgârieturi mai mici pe post de corp.În fine,revenind, ei îi zic că am văzut stafia din film.El râde, îmi spune că am visat.Dar mama zicear ea nu se mișcă în somn! Tata zice:Și, ce legătură are? Mama zice:Am găsit-o în camera noastră. Tataar am încuiat ușa! Eu mă sperii, mă gândesc că am fost posedată. Întâmplarea este reală!
Bunica mea s-a dus la o baba moarta sa o păzească si eu am rămas singură acasă! Mie îmi e frica e oglinzi pentru ca am tific ca daca noaptea te uiți intr-o oglinda si te gandesti la cineva mort il vei vedea dar daca te vei vedea pe tine vei muri curand! Așa ca de fiecare data când ma uitam in oglinda îmi venea cate un mort in minete! Si am si visat ca m-am văzut moarta in oglindă! Ok...Mai departe! Si erea ora 11:48 si eu stăteam in pat cu telefonul aprins si cu pătură pe mine! Eream cu spatele la perete si când de odată simt ca se aseaa cineva lângă mine! M-am speriat si am intors capul, nu erea nimeni! Așa ca m-am pus din nou in bat! Erea acum 11:59 si m-am pus sa ma culc! După un minut chiar la 12:00 s-a aprins televizorul si s-a stins singur! De atunci nu mai dorm singură! Si m-ai e ceva după o săptămână te atunci, eu cum obișnuiesc sa stau pana la 12:00 pe canapea si ma duc la culcare! Așa. Deci, fara deci am stat cu telefonul pana la 12:00 de pe canapea sa ma duc sa ma culc după 5 pasi am auzit ca s-a așezat cineva pe canapea! Si sa mai spun una care mi-a spus verișoara mea! Erea ea cu niste prieteni la verișorul ei in curte! Ei find la tara s-au dus sa exploreze sirele de paie! S-au dus ei, au umblat acolo pana când au dat peste un deget albt tăiat si care inca mai curgea sânge! Ei s-au speriat si au luat-o la fuga!
Ai visat, iti dai seama ca nu exista asa ceva. Maturizeaza-te.
Invata sa pui o cratima... cum scrii acum e mai horror decat orice poveste.
1. "s-a dovedit a fi ingerul lui tataie", nu exista ingeri
2. "nea" se scrie cu cratima.
Tarani analfabeti, vad "ingeri" dar o carte de gramatica nu vad.
In primul rand, "bludy mari", serios? Nici sa scrii si cel mai probabil nici sa pronunti nu stii
Copil mic, maturizeaza-te, lasa povestile de retardati.
Te-ai trezit și tu după atâți ani să comentezi?
Ce handicapat?
Andrei_Cosmin_1982 întreabă: