| DarkMusic a întrebat:

Hey. stiti si voi ca pe internet circula o gramada de teste online sau alte din astea [majoritatea fiind mai mult la caterinca]. am citit mai devreme o intrebare care suna ceva de genul asta : "ce iq aveti?" [intrebare destul de stupida totusi dupa parerea mea, insa am devenit putin curioasa.ma intreb daca exista vreun test pe bune in legatura cu iq-ul pe care il "detii"?[daca da dati mi si mie un link] sau cer prea mult de la internet? laughing in orice caz mersi anticipat happy

4 răspunsuri:
| Tom a răspuns:

De obicei aceste teste se platesc.Am vrut si eu sa incerc si dupa ce m-am chinuit atata sa-l fac la gata iti cerea 5 € ca sa-ti dea rezultatu.trebuia sa dai sms si primeai un cod in fine nu mai mo interesat rezulatul asalaughing). Asa ca nu te asteapta sa gasesti teste de IQ gratis. Daca chiar vrei sa vezi mergi la psihologul scolii si cerei lui unul.Noau ne-a adus odata in calsa si a facut toata clasa.

| DeyCj a răspuns:

Păi internetul este plin de porcării de astea; mă refer la cele gratis că cele contra cost s-ar putea să fie reale. După mine cel mai real test de IQ este cel făcut la psiholog (nu psihiatru că psihiatrii se ocupă cu bolile mintale, scuze dacă ştii).
Scuze de intrebare, eşti cumva fan rock? :d

| valy a răspuns:

Sfat...nu mai da click pe toate tampeniile ca site-urile acelea au virusi.si sunt si la vrajeala.nu au nici un test pe gratis care sa iti dea iq-ul tau personal.

| DarkMusic explică:

Stiu cum e cu psihiatrul si psihologul laughing