| Voluntar a întrebat:

Hey, sunt suparata.
Ajutati-ma cu niste sfaturi!
Ce sa fac sa nu mai fiu suparata?
Help me, please !cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| lifeisperfekt a răspuns:

Fa lucruri care iti plac.Asulta muzica, muzica este cea mai buan cale de relaxare si te face sa gandesti diferit problemele tale si sa fii mai pozitiva.Nu este bine sa tii in tine incearca sadiscuti cu un prieten si povestestei despre problemele tale si sigur de va ajuta. Uite-te la un film amuzant,citeste o carte frumoasa,care sa te tina in priza sa uiti de probleme,ca de exemplu Fabelehaven este o carte frumoasa,eu am citit-o si mi-a placut extrem de mult, sau Chimie perfecta,este cea mai frumoasa carte de dragoste pe care am citit-o eu,am plans la sfarsit,nu de aia ca are un final trist,ci pentru ca este chiar din contra,un final fericit happy. Stiu ca intrebarea ta a fost postata mai de mult, insa de fiecare data cand esti trista te poti gandi la ec ti-am spus euwinking. Trebueie sa fii o fata pozitiva pentru ca in viata ai si de pierdut si de castigat si daca privesti viata cu alti ochi ai sa vezi cat este de frumoasa, fiecare lucru marunt care o face mai distractiva si mai frumoasa, ca de exemplu un fluturas sa o floare frumoasa, fa asta cateva minute ..priveste o floare frumoasa, colorata si ai sa vei ca o sa te mai inveselestiwinking. Sper din tot sufletu sa fii reusit sa te ajut si de fiecare data cand esti trista intra pe TPU si citeste ce ti-am scriswinking happy

10 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Cacaturi frate, depresiile astea. v-o faceti cu mana voastra. in viata trebuie sa faci exact ce-ti place, nu ce trebuie/ce-ti cer altii. in ***, sunteti slugi si dupa va milogiti de propria viata. paradoxal, niciodata nu e prea tarziu. iti rezolvi problemele, stii vorba aia.mai rau de atat nu poate fi, cel mai nasol lucru pe care ti se poate intampla e sa ramai la fel dupa ce faci ceva. deci mai bine ia actiune pana nu iti fuge pamantul de sub picioare.

| JamilaGizeh a răspuns:

Darr ...de ce esti suparata? thinking

| Voluntar explică (pentru JamilaGizeh):

Sunt mai multe motive...crying

| JamilaGizeh a răspuns:

La un moment dat o sa te plictisesti sa mai fi suparata... si nu o sa mai fii laughing

| Voluntar explică (pentru JamilaGizeh):

Dap, ai dreptate...acum mi-a trecut supararea...laughing
Foarte putin mai sunt suparata, ba chiar mai deloc...laughinglaughing

| ir3al a răspuns:

Uita-te la asta si o sa iti treaca

http://www.youtube.com/watch?v=u9ntYNP5rtU

funda?

| BlackManJe a răspuns:

Sari pe geam si poate iti trecelaughingrolling on the floor