| crazygirlyo a întrebat:

Hey... te joci cafe world sau farm ville pe facebook? daca da si sti niste trucuri speaciale pentru joc dale mai departe! dau fundinta la cel mai bun raspuns!

8 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Farmville am jucat cam 2 saptamanai, pana m-am plictisit... Cel mai bine e sa joci corect, asa e frumos, nu?happy

| biiiabyby a răspuns:

Ce trucuri?laughing Daca vrei trucuri, exista hackuri. La farmville cel putin stiu ca exista, eu nu am incercat.

| BackAgainToTPU a răspuns:

Le joc, dar mai mult joc fishville. am level 4o si mai am 2. 000 XP pana la 41 :X:X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am jucat, acum am renuntat. m-am plictisit de toate jocuri de pe facebook.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is o gramada de trucuri am incercat si eu si merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuneti-mi si mie trucuri...alingaby id

| pmalex a răspuns:

Hack-uri nu exista din pacate. eu folosesc un bot cu plugin ce imi colecteaza foarte multe monede de la animale. intra pe trucurifarmville.socializerblog.com si il gasesti acolo. Am facut aproape vreo 300 milioane de monede big grin. Dar hack-uri n-am gasit tongue

| pmalex a răspuns:

Pentru farmville, din pacate nu exista hack-uribig grin. Dar trucuri sunt destule. De ex. eu folosesc un bot care imi colecteaza f multe monede de la animale. Am facut in vre 3 zile am facut peste 250 milioane de monede big grin. gasesti botul si alte trucuri pe trucurifarmville.socializerblog.com.