| maryana5 a întrebat:

Hey toata lumea big grin vreau sa va aflu povestea... cum ati ajuns voi pe TPU?
eu cautam ceva pe google am intrat e site, mi-am facut cont si am pus si eu o intrebare banala la care am vreo 100 de raspunsuri laughing
voi?batting eyelashes

20 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Exact ca si tine happyCautam ceva pe Google si am dat peste o intrebare de aici de pe TPU.happyMi-am facut cont si am ramas aici big grin
Sunt foarte fericita ca am dat de TPU.happyEste un site foarte interesant in care inveti multe lucruri happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cinstit sa va spun din pura antanplare, e foarte placut, se pun antrebari se dau raspunsuri totul e O. K.

| Silvia a răspuns:

Poi. eu cautam ceva pe google (gugle varianta dirigu) si am dat de site. happy

| Gabystelistu95 a răspuns:

Pai eu sunt pe TPU (toti pentru unu) pentru ca imi place site-ul asta si pot cauta aproape orice, si am vrut sa ma inregistrez ca sa mai ajut si eu persoane

Shin
| Shin a răspuns:

Google happy
Am gasit o intrebare cu 7 raspusnuri gresite, si mi-am facut cont doar ca sa indrept situatia happy Apoi. am ramas tongue
Shin.

| BUBULINA a răspuns:

Tot asa ca ca tine
nu mai ca eu am intrat pe guagalrolling on the floor)

| ioanaa a răspuns:

La fel, cautam niste informatii si am gasit site'ul. Mi-am facut cont din prima clipa si nu regret. Sunt multumita de TPU si de ceea ce face pentru noi toti.

| JustMeFlory a răspuns:

Pai...tot ca tine am patit si eu.cautam niste informatii despre culoarea ochiilor care se schimba in functie de anotimp, stare etc.Si asa mi-am facut cont.big grin

| lilboutique a răspuns:

Pai eu mai tot timpul cand cautam cate ceva pe net ma directiona aici pe site. Asa ca m-am gandit sa imi fac conthappy

| GnnAndra a răspuns:

La fel ca tine laughing...cautam ceva pe google sh...am intrat pe TPU...aici am vazut ca niste intrebari interesante si m-am gandit ca imi va fi de folos. apoi am dat mi departe la prietenii mei si au fc si ei cont big grin. :X

| Lary a răspuns:

Spre deosebire de toti, eu am aflat de TPU de la o prietena.

| Guitarlove a răspuns:

Eu cautam pe google intrebari despre cuplu si dragoste si asa am gasit TPUhee hee

| Ellena a răspuns:

Nu mai stiu exact, dar cautam ceva pe google.am gasit site-ul si am citit o gramada de raspunsuri la intrebari, nu mi-am facut cont din prima. dar oricum nu sunt veche pe TPU pentru ca si acum mai astept mult sa mi se afiseze un raspuns.
pa`pa

| Lorenyk a răspuns:

Eu cautam pe google un site unde sa pot publica o poezie scrisa de mine si intamplator am gasit "cine are talent la scris poezii?" (ceva de genul asta, ca nu mai stiu exact cum suna intrebarea). Era o intrebare pusa de cineva pe acest site, am intrat, ca sa public poezia mi-am facut cont si apoi am ramas pe acest site, care imi place foarte mult

| AndrusKanu a răspuns:

Păi eu am văzut-o pe sorumea pe TPU şi dupa vreo lună m-am gândit să-mi fac şi eu cont... big grin

| diavolitza a răspuns:

Nu, eu eram pe situl eva, s am dat de o reclama google pentru TPU big grin si la prma vedere am vazut cateva intrebari fara raspuns si am ezitat sa-mi fac cont. dupa o luna mi-am amintit de site si na am facut un cont si de aici toti stiti povestea

| Fuxy a răspuns:

Si eu cautam pe google si am intrat din intamplare pe urma mi-am facut cont si ma ajuta asta.

| .-RaZvY-. a răspuns:

Pai, vorbeam cu o prietena pe Mess si pana la urma mi-a zis de site. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Așa am pățit și eu, căutam ceva pe net și așa am dat peste acest site.
Spre deosebire de tine, eu am pus o întrebare serioasă și tot serios a fost și răspunsul.
Ulterior mi-am făcut cont cu ajutorul Ralucăi.
Pa, pa.

| ddd a răspuns:

Ei :d exact asa si eu. dintr-o simpla coincidentabig grin. Cautam pe google, am gasit site-ul, mi s-a parut fte util. si mi-am facut contbatting eyelashes :*