Exact ca si tine Cautam ceva pe Google si am dat peste o intrebare de aici de pe TPU.Mi-am facut cont si am ramas aici
Sunt foarte fericita ca am dat de TPU.Este un site foarte interesant in care inveti multe lucruri
Cinstit sa va spun din pura antanplare, e foarte placut, se pun antrebari se dau raspunsuri totul e O. K.
Pai eu sunt pe TPU (toti pentru unu) pentru ca imi place site-ul asta si pot cauta aproape orice, si am vrut sa ma inregistrez ca sa mai ajut si eu persoane
Google
Am gasit o intrebare cu 7 raspusnuri gresite, si mi-am facut cont doar ca sa indrept situatia Apoi. am ramas
Shin.
La fel, cautam niste informatii si am gasit site'ul. Mi-am facut cont din prima clipa si nu regret. Sunt multumita de TPU si de ceea ce face pentru noi toti.
Pai...tot ca tine am patit si eu.cautam niste informatii despre culoarea ochiilor care se schimba in functie de anotimp, stare etc.Si asa mi-am facut cont.
Pai eu mai tot timpul cand cautam cate ceva pe net ma directiona aici pe site. Asa ca m-am gandit sa imi fac cont
La fel ca tine ...cautam ceva pe google sh...am intrat pe TPU...aici am vazut ca niste intrebari interesante si m-am gandit ca imi va fi de folos. apoi am dat mi departe la prietenii mei si au fc si ei cont . :X
Nu mai stiu exact, dar cautam ceva pe google.am gasit site-ul si am citit o gramada de raspunsuri la intrebari, nu mi-am facut cont din prima. dar oricum nu sunt veche pe TPU pentru ca si acum mai astept mult sa mi se afiseze un raspuns.
pa`pa
Eu cautam pe google un site unde sa pot publica o poezie scrisa de mine si intamplator am gasit "cine are talent la scris poezii?" (ceva de genul asta, ca nu mai stiu exact cum suna intrebarea). Era o intrebare pusa de cineva pe acest site, am intrat, ca sa public poezia mi-am facut cont si apoi am ramas pe acest site, care imi place foarte mult
Păi eu am văzut-o pe sorumea pe TPU şi dupa vreo lună m-am gândit să-mi fac şi eu cont...
Nu, eu eram pe situl eva, s am dat de o reclama google pentru TPU si la prma vedere am vazut cateva intrebari fara raspuns si am ezitat sa-mi fac cont. dupa o luna mi-am amintit de site si na am facut un cont si de aici toti stiti povestea
Si eu cautam pe google si am intrat din intamplare pe urma mi-am facut cont si ma ajuta asta.
Ei :d exact asa si eu. dintr-o simpla coincidenta. Cautam pe google, am gasit site-ul, mi s-a parut fte util. si mi-am facut cont :*
Andrei1027 întreabă: