| MinnieRawr a întrebat:

Hey.tocmai m-am certat cu prietena mea cea mai bunasad
nu stiu ce sa fac.
ma puteti ajuta cu un sfat?

12 răspunsuri:
| catastrophe a răspuns:

Incearca sa te impaci cu ea, Iti va fi mai bine dupa aceea.Sunt sigur.

| mistakeofyourlife a răspuns:

Fa tu primul pas chiar daca poate tu nu ai gresit asa de mult. iti va fi recunascatoare dupa aceea(sunt sigura ca daca este o prietene buna sufera si ea exact ca tine). cere-ti iertare, vorbeste deschis cu ea despre cele intamplate, nu o minti, nu te ascunde si cei mai important spune-i ca nu vrei sa o pierzi pentru o cearta banala ca acesta(doar cine iti stie si cele mai ascunse secrete?). Sper sa te impaci cu ea cat mai repede. Bafta!

| Ready a răspuns:

Cerei scuze pur si simplu si spune-i ca nu se va mai intampla. Te va ierta daca este intr-adevar prietena ta cea mai bunawinking. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde motivul pentru care v-ati certat. Daca este ceva pueril ar trebui sa-i spui ca nu-ti place situatia si ca vrei sa fiti ca inainte. Ca nu are rost sa se termine o prietenie frumoasa pentru ceva marunt si ca vrei sa vorbiti. Bafta.

| Roメette a răspuns:

''Nu trebuie sa te razbuni.

razbunare e arma prostului, sti cum se zice.

cred ca daca o sa o tratezi cu indiferenta o sa o doara foarte mult.

fa-ti alte prietene si cand e ea pe langa tine razi, distreaza-te ca ea sa creada ca te simti mai bine decat te-ai simtit cu ea. ''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Stiu cum este si eu m-am mai certat cu prietena mea, daca este vina ta cel mai bine este sa te duci la ea si sa ii ceri iertare pentru ca ai suparat-o sau daca nu este doar vina ta du-te la ea si ia-o in brate iar dupa aceea sa vezi cum ii trece suparareawinking

| norik a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea.(daca stii exact care e motivul din cauza caruia v-ati certat incearca sa stai de vorba cu ea si sa gasiti o solutie pentru a "remedia" problema sa zic asa...)

| BlackRockShooter_7690 a răspuns:

Daca nu vrea sa faca primul pas, fa-l tu.iti voi spune cum
1.imbratisare.
Avantaj:iti arati afectiunea si dragostea fata de prietena ta
Dezavantaj:s-ar putea sa refuze si ai putea inrautati situatia.
Scrisoare sau sms:
Avantaj:indiferent de locatia ei iti ceri scuze si vei arata prietenia ta
Dezavantaj:nu vei putea schimba nimic din ce ai trimis, mai bine spune-i fata in fata!
si nu ai muri sa spui ce s-a intamplat. daca tu ai fost vinovata, cere-ti scuze, dar daca ea a fost vinovata nu o ruga sa-si ceara scuze pentru ca nu o va face si se va inrautati situatia. cel mai bine e sa discutati fata in fata si sa lamuriti totul.

| lolavanity a răspuns:

De obicei nu trebuie să lăsaţi o ceartă să strice o prietenie frumoasă.
Nu trebuie în primul rând să vă jigniţi, pentru că dacă vă veţi jigni, la următoarea ceartă vă puteţi lua la bătaie, şi nu merită, doar pentru nişte momente în care eşti nervos...
Încearcă să vorbeşti cu prietena ta, vezi cum reacţionează, dă'i timp, gândeşte'te şi tu.
Nu cred că ar fi bine să rămâneţi certate din orgoliu, spuneţi'vă fiecare, ce o deranjează la cealaltă.
Sunt sigură că totul va fi bine!
Succes!

| MinnieRawr explică:

Ea mi-a spus lucruri urate si a spus ca de acum incolo nu o sa mai fie asasad
dar eu nu am facut nimic rau...
si sincer de cate ori spunea ceva ce ma deranja o iertam.
parca ma simt putin usurata. dar nu pot spune ca ma simt bine

| marcica a răspuns:

Ar trebui sa discutati sa va clarificati, pina nu este prea tirziu, nu astepta momentul ca sa faca ea primul pas.totul depinde de tine. daca o iubesti si tii la ea, fa tu primul pas

| AngelSpeed a răspuns:

Te duci in piata/florarie iei un buchet mai frumos de flori si o cutie de ciocolata smug dupa te duci la ia si iti ceri scuze dar sincer si dupa ii dai french kiss big grin