| ImperfectPerfectionx4 a întrebat:

Hey TPUbatting eyelashes. Ajutati-ma si pe miine. Deci mai sunt cam 2 luni de vacanta crying. Si eu nu am facut nimic special si distractiv. Dati-mi si mie niste idei ce as putea face, ca eu zilnic ma plictisesc de mor sad. Pleasee Helpp broken heart. Cel mai bun raspuns va primi o fundita love struck. Thanks >big grin

4 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Pai, in primul rand, roaga-te, comunica mai mult cu Doamne-Doamne, ajutati familia, rudele, prietenii, colegii la ceea ce au nevoi, uita-te pe Trinitas tv la "Cuvant pentru suflet", Biblia in istorie, "convorbirile Trinitas", si sa vezi ce bine o te simti. Bine, la inceput vei avea tendinta sa nu te uiti, sa zici ca-s niste prostii, dar nu te lasa! Incearca sa asculti macar un pic si ai sa vezi ce bine o sa te simti si cate lucruri interesante, utile vei invata de acolo. Apoi citeste o carte frumoasa, educativa, fa-ti temele de vacanta(presupun ca v-au dat teme pentru vacanta, nu-i asa?), uita-te la emisiuni precum; Harta vietii( pe Antena 2, zilnic de la ora 17.00,), Codul lui Oreste(aici se vb. lucruri mai greu de inteles pentru un copil, acum depinde ce varsta ai), 360 de grade(sambata de la ora 16.30, iar duminica, in reluare, de la ora 17.30),poti sa te uiti si pe tvr Cluj (aici se dai niste documentare foarte frumoase, arata niste peisaje superbe, se spun lucruri foarte interesante), pe Discovery Channel, Discovery world, discovery travel living etc., mai informeaza-te de pe net, poti sa inveti o limba straina, sa ajuti oamenii pe TPU, sa faci voluntariat(ceea ce poti tu) sau sa lucrezi ceva ce poti tu, ca sa castigi si tu un banut, poti sa faci exercitii fizice(cel putin 15 minute pe zi), de respiratie(inspiri lent pe nas, apoi exipiri lent pe gura, de 7-8 ori consecutiv); astea le poti face de mai multe ori pe zi, poti sa faci o plimbare in aer liber(singura sau cu prietenii), poti sa mergi cu colegii, prietenii la un suc sau la o pizza etc., la un film.Dar nu te duce in cluburi sau la discoteca, cci de acolo nu inveti nimic bun, ci doar te imbolnavesti de nervi, plus ca se pot intampla multe altele acolo.Vacanta placuta in continuare si mult succes in continuare!kiss si >big grin

| xDoiObrăjori a răspuns:

Si eu am aceeasi problema dar cred ca stiu cum sa invingem acesta problema! Incearca sa te intalnusti cu colegii la un suc sau la o pizza, asculta muzicaa, butoneaza telebizorul: cele mai interesante canale sunt Discovery, Discovery Travel and Living...In fine toate Discovery-urile! Sau poti sa iesi in parc la plimpere pe jos, cu bicicleta, cu rolele, etc...Tot felul! Sper ca te-am ajutat!

| oOSmileoO a răspuns:

Cel mai tare:sa iti inviti prietenii sa va distrati impreuna de exemplu azi am jucat carti cu niste prieteni iar un baiat si-a cumparat o bata de la un vecin si am inceput sa ne jucam cu bata

| xSmile a răspuns:

Poti sa mergi cu prietenii prin parc, sa te duci la ei, sa vina ei la tine, sa-ti vizitezi prietenii vechi, sa le faci un cadou rolling on the floor [ glm ] sa iesi pe afara! de aia s-a inventat vacanta! distreaza`te!big hug Have fun:*