Pai ar trebui sa ai in vedere ca esti incepatoare deci foarte mult conteaza marimea skateboardului de obicei la incepatori poate fi c-am 7.5 sau 7.6 cel mai bine ar fi sa nu iti cumperi un skateboard de la supermarketuri din astea pentru ca nu are rost nu sunt bune la nimica ! eu ti-as zice sa intri pe bmxmagazin.ro sa iti cumperi un skate complet sau pe bucati cum doresti tu! ti-as recomanda pentru inceput speed demons sau darkstar sau de pe area52.ro sunt cateva pentru incepatori Numite Tricks! Sper ca te-am ajutat si ti-am fost de folost! Funda? !
Bună este un sport frumos, mult mai plăcut dacă îl practică o fată, nu prea le am dar într-o zi am ieşit cu un prieten afară şi avea multe chestii colorate, le avea din altă ţară dacă ai rude prin alte tării rogăle să-ţi aducă ceva sunt rezistente şi ieftine, şi na loi se practică dar nu mi se par rezistente, uităte pe diverse site-uri de acolo ţi le poţi achiziţiona în ţara noastră, nu le lua din market.
O seară frumoasă!
Brancusi are dreptate in legatura cu : "Nu le achizitiona din marker". Intervin mai multe criterii in ce priveste o placa buna, iar cel mai bine e sa ti-o faci din bucati,"motamo", adica sa-ti iei fiecare componenta in parte, si aici intervine si marimea placii, ti-as sugera sa vb. cu cine care e bine informat si stie cu ce se mananca acesta, incearca www.u-man.ro,consider ca cele mai bune placi sunt Plan B sau Element, daca ai suport financiar si doresti sa iti faci o placa buna, ai nevoie cam de 400 - 600 lei...
Yurisa întreabă: