| AndreeaCB20288 a întrebat:

Hey TPU!
Am nevoie de idei de activitati pentru o tabără de vara pentu copii intre clasele 3-6.
Tema este "Lumea Viitorului"
Tabara tine 5 zile si am nevoie de idei pentru ateliere de hand-made, activitati sportive, ateliere de design vestimentar, prezentari ppt etc.
Imi poate sugera cineva cateva idei?
P.s. Una din activitati va fi crearea unor rachete sau masini zburatoare din tuburi de carton.
P.P.S. Vrem sa folosim materiale reciclabile.

Multumesc!

2 răspunsuri:
| 1918 a răspuns:

Buna seara
Puteti face origami, puteti organiza mici competitii sportive. De exemplu: formati doua echipe si organizati in fiecare zi cate un meci de fotbal. Echipa cea mai buna in cele 5 meciuri(ex 3 victorii), va primi in premiu.
Puteti organiza un concurs de scris poezii, pentru ca se vor descurca cu siguranta. Si iarasi, oferiti un premiu.
Sper ca v-am ajutat.

| pruneeex3 a răspuns:

Materiale Reciclabile...
Pai, hartia e reciclabila!
Puteti face origami, si daca tot e lumea viitorului... Puteti face din hartie galbena, albastra etc. un sistem solar, adica faceti din fiecare foicica cate un cub, si cu cat mai multi copii, cu atat mai multe planete!
Cea mai mare stea stim ca e soarele, deci va fi putin mai greu de realizat, incercati sa combinati mai multe hartii galbene impreuna incat sa iasa o stea mare.
Dupa ce terminati puteti sa luati ceva ata rezistenta ( sau o sfoara) si sa o agatati intre 2 copaci ( ex. 1 sfoara la 2 copaci) si pe ea sa agatati planetele!