Cersetoare afurisita!
Am observat ca si numele tau de profil contine ''dede''
Daca tie iti place nu conteaza parerea altora ..si printre altele nu mi se pare deloc de baieti
Aaa! Pai stiam ca esti catel!
Ca sa fiu sincer de tembel, n-as mai avea ce face cu funda... Catelul din avatar... is dead!
Aha deci vroiai sa omori cainele! Saracu catel!
Cum a murit?
L-ai omorat?
Vandut la restaurant chinezesc.
Copil fara inima! Cum ai putut? Ce ti-a facut saracu catel?
Auzi dar macar a fost bun catelul ala la ce schilod e? Ti a zis chinezi ceva?
Mie mi s-ar parea ciudat sa i se spuna la un baiat "dede"...eu cred ca e de fata
E de fete!-.- Oh my god! Deci logic ca e de fete ..asa ma strigau si pe mine unii!
Pai depinde daca iti sunt prieteni adevarati, si depinde cum tio spun in luare de ridere sau prieteneste, poate sa fie o abreviatura a numelui tau si pina la urma urme nu e atit de urit dede daca vroiau sa iti puna o porecla iti gaseau una mai deocheata, succes
Nu nu este p porecla de baiat dede vine de la andreea si este o porecla de fata si la noi la scoala este o fata pe nume andreea si o striga copii dede.
Deci te striga Dedel.Pai sa iti vorbesc pe limba ta! Ham Ham ham ham ham ham ham.
In traducere pentru catelul Dedel: Daca nu vorbeai asa degeaba si prost si ziceai si tu o parere buna nu iti mai vorbeam in caineasca! Daca am scris gresit te rog sa ma ierti dar sunt incepatoare la caineasca.
Depinde ce fel de caine! Dar am o funda verde si poti sa spanzuri caini cu ia
Bai frate se pronunta Di Di! Si daca nu dai si tu un raspuns bun si folositor nu mai daa!
Woww bai DeDe.ce te-ai atacat asa? p.s. scuza-mi raspunsul pe care l-am postat si merci pentru ca mi-ai spus cum se pronunta Dee Dee apreciez!
Nu ai pentru ce!
Porecla nu este de baiat.A auzit multe fete cu porecla Dede. Sper ca te-am ajutat!
Nu! nu este zana! si eu am o verisoara care o cheama denisa si familia i se spune dede! Fi linistita nu ai dc s ate superi :* Era mai raw daca aveai o porecla aiurea! Ai grija de tine :*
Sincer sa fiu "dede" este un nume tare dragut nu cred ca cineva va rade de numele tau!
Simionov_Maria_1997 întreabă: