| InViataReala a întrebat:

Am nevoie de parerea voastra! Prieteni imi spun Dede si eu sunt fata! Credeti sa porecla asta este de baieti?
Dau funda cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| VampireBlood a răspuns:

Nu,nu cred! Funda? Iti multumeste tastatura!rolling on the floor

31 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

Am observat ca si numele tau de profil contine ''dede''
Daca tie iti place nu conteaza parerea altora ..si printre altele nu mi se pare deloc de baietiwinking

| Cruciuliță a răspuns:

Sorry. It Was a Joke!

| Cruciuliță a răspuns:

Ca sa fiu sincer de tembel, n-as mai avea ce face cu funda... crying Catelul din avatar... is dead!

| InViataReala explică (pentru Cruciuliță):

Aha deci vroiai sa omori cainele! Saracu catel!
Cum a murit?
L-ai omorat?laughing

| Cruciuliță a răspuns (pentru InViataReala):

Vandut la restaurant chinezesc.

Copil fara inima! Cum ai putut? Ce ti-a facut saracu catel?

Auzi dar macar a fost bun catelul ala la ce schilod e? Ti a zis chinezi ceva?

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Mie mi s-ar parea ciudat sa i se spuna la un baiat "dede"laughing...eu cred ca e de fatahappy

| MetalHead04 a răspuns:

E de fete!-.- Oh my god! Deci logic ca e de fete ..asa ma strigau si pe mine unii!

| BiancaBaby a răspuns:

Nicidecum
si eu am o prietena careia uneori i se mai spune asa

| Vendetta47 a răspuns:

Nu e de baieti laughing. Dupa parerea mea suna a porecla de fete big grin.

| Amiiii69 a răspuns:

Nu este. Porecla suna a nume de fata...tongue

| olivikkka a răspuns:

Pai depinde daca iti sunt prieteni adevarati, si depinde cum tio spun in luare de ridere sau prieteneste, poate sa fie o abreviatura a numelui tau si pina la urma urme nu e atit de urit dede daca vroiau sa iti puna o porecla iti gaseau una mai deocheata, succes

| adrili10 a răspuns:

Nu nu este p porecla de baiat dede vine de la andreea si este o porecla de fata si la noi la scoala este o fata pe nume andreea si o striga copii dede.

| InViataReala explică:

Multumesc mult.

| InViataReala explică:

Thx

| InViataReala explică:

Deci te striga Dedel.Pai sa iti vorbesc pe limba ta! Ham Ham ham ham ham ham ham.
In traducere pentru catelul Dedel: Daca nu vorbeai asa degeaba si prost si ziceai si tu o parere buna nu iti mai vorbeam in caineasca! Daca am scris gresit te rog sa ma ierti dar sunt incepatoare la caineasca.

| InViataReala explică:

Depinde ce fel de caine! Dar am o funda verde si poti sa spanzuri caini cu ialaughinglaughing

| InViataReala explică:

Glumeam! Fara suparare!

| InViataReala explică:

Ok.

| baifrate a răspuns:

Nuuu e in regula...din cate imi amintesc pe sora lui dexter o chema dee dee laughing)

| InViataReala explică (pentru baifrate):

Bai frate se pronunta Di Di! Si daca nu dai si tu un raspuns bun si folositor nu mai daa!

| baifrate a răspuns (pentru InViataReala):

Woww bai DeDe.ce te-ai atacat asa? p.s. scuza-mi raspunsul pe care l-am postat laughing si merci pentru ca mi-ai spus cum se pronunta Dee Deewinking apreciez!

| InViataReala explică (pentru baifrate):

Nu ai pentru ce!laughing

| Ella00x a răspuns:

Porecla nu este de baiat.A auzit multe fete cu porecla Dede. Sper ca te-am ajutat!

| Pink_Byby_1998 a răspuns:

Nu! nu este zana! si eu am o verisoara care o cheama denisa si familia i se spune dede! Fi linistita nu ai dc s ate superi :* Era mai raw daca aveai o porecla aiurea! Ai grija de tine :*

| ZigglyZee7 a răspuns:

Nu cred ca pare a fi de baieti. E ceva original, parerea mea ^^

| mihai469 a răspuns:

Sincer sa fiu "dede" este un nume tare dragut nu cred ca cineva va rade de numele tau! happy