Buna! Am trecut si eu prin asta.Incearca sa vorbesti frumos. Daca nu se poate rezolva nu pot sa iti dau alt sfat decat sa iei pe cineva un amic ceva sa stea cu tine in ziua respectiva.
Sa sti ca de multe ori cainele care latra nu musca, dar nu pot baga mana in fox.
Incearca sa te calmezi, nu cred ca cineva ar face atata tam-tam sa vina de la asa departare sa se lege de tine. Daca vezi ca amenintarile nu inceteaza sa vina gaseste persoana potrivita si destul de matura sa se lege la randul ei de el...Nu esti singura pe lume, trebuie doar sa gandesti la rece si calm.
Stai chill tu. fata asta cu care te-ai certat e proasta si nesigura pe ea daca nu e in stare sa isi rezolve singura problemele si pune pe altii sa aiba grija de lucruri in locul ei. prostiile care ti-au fost spuse au fost spuse la misto sau doar sa te sperie, nu e nimeni asa de idiot sa se bage intre doua fete care sa se cearta sa faca el dreptate impartind pumni in stanga si in dreapta. astea-s amenintari de fetita proasta care nu-i in stare sa aiba grija de propriile probleme.
Amenint-o si tu, arata-i ca nu ti-e frica, spune-i ca ai facut plangere la politie si ca o sa o incurce cat de curand, si inca ceva daca stii nr ei de telefon baga-il pe diferite site-uri scriind in acelasi timp diferite prostii in acel mesaj, dar oricum, daca nu stie cum arati nu ai de ce sa iti faci probleme, dar ca sa te razbuni pe ea baga-i nr de telefon pe anumite site-uri si id-ul de mess asa o sa scapi sigur, bafta!
Eu zic sa stai cuminte sa le dai ign si sa nu le mai rasp cand te suna.e arp imposibil ca sa te gaseasca.uh nu mai baga in seama tot ce iti sp astia.dar daca tot iti este frica cand iesi pe afara fii cu ochii in 4
Pai in primul rand ia-o cu frumosu si ce draq adica te amenintza ca te omoara si eu am trecut prin asta si ma omorat cotea deci... nu stiu ia-o cu frumosu la telefon sau pe yahoo si daca nu merge cu frumosu ai dat de belea.Eu stii ce te-as sfatuii sa tii usa inchisa pana vine mama ta si cu tatal tau si chemi un prieten sau o prietena la tine si in rest nu mai deschizi la nimeni eu asa as face si e naspa daca nu stai la bloc.Succes!
Nu prea stiu ce sa iti spun, ce ai facut de s-o ajuns la asta? Sa le zici parintilor probabil ar fi cel mai bine, dar mda, implica multe batai de cap... Eu m-as inchide in casa si as fi atenta cand merg pe strada, in urmatoarea saptamana, nu as face mai mult. Multi spun chestii ca sa para violenti si puternici. Totusi asa ceva nu trebuie ignorat. Ai grija de tine! Sper sa se termine totul ok. Salut!