| a întrebat:

Am o mica problema...eu trec clasa a 7-a, si inca din clasa a 3-a/ a 4-a am fost nevoita sa port ochelari. Niciodata nu mi-au placut straight face. Nu imi sta bine cu ei, dupa parerea mea (insa mama spune ca sunt mai draguta cu ochelari decat fara)hee hee. De ceva timp, se observa ca mi se zbate un ochi (ochiul stang), si mama mi-a spus ca si ea a avut aceeasi problema ca si mine, dupa care a urmat o operatie (din cauza ca nu a purtat la timp ochelarii), si acum are unii pe care ii poarta permanent. Si m-a avertizat ca si eu voi pati la fel, pe langa faptul ca operatia ma va omori de durere straight face. Sunt decisa sa-mi port ochelarii pana imi revin ochii (pana nu mai am nevoie de ei). Mama mi-a spus ca ii voi purta 2-3 ani. nsa nu ma poate consola nimeni...pentru ca eu tot sunt de parere ca imi sta urat cu ei. I-am mai purtat o vreme anul' trecut la scoala, si nimeni nu mi-a spus 'aragaz cu 4 ochi' sau chestii din astea, nimeni nu a comentat. Insa eu stiu ca nu-mi plac, ca mie nu-mi sta bine cu ochelari. Va rog, cer seriozitate! Ii port, dar nu-mi plac! Cum ma pot impaca cu ideea? Dau FUNDA la raspunsul cel mai bine intentionathee hee. Multumesc frumos kiss

Răspuns Câştigător
| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Gandeste-te ca daca nu ii vei purta acum va trebui sa ii porti toata viata si asta trebuie sa te motiveze in ciuda rautatilor poate a colegilor sa ii porti sincer si eu sunt in situatia ta din fericire la mine trebuie sa ii port doar cand scriu sau citesc! sper ca ti-am fost de ajutor! :* [2 ani mai merge dar toata viata?]...o sa-ti fie mai greu...straight face deci mai bine ii porti acum happy

3 răspunsuri:
| IgoToHellForThis a răspuns:

Incearca sa iti schimbi ochelarii in alta forma ma refer la model sigur se rezolva asa.Stiu ca unii adolescenti poarta ochelari fara sa aiba nevoie... incearca sa iti comanzi un model care iti place.

| aleksia1 a răspuns:

Am exact aceeasi problema... happy nu m-am impacat cu ideea. Am ales sa nu ii port dar nu am de gand sa comentez daca nu voi mai vedealaughing oricum astept sa faco varsta mai potrivita pentru a purta lentile

| AndreeaDiana0412 a răspuns:

Buna! Eu m-as gandi ca daca port ochelari in continuare nu ar trebui sa fac operatie, ceea ce m-ar bucura (cred ca nu vrei sa mori de durere la operatie). Si daca nu iti plac ochelarii pe care ii ai acum, ai putea sa-ti cumperi alti. Am vazut fete care purtau ochelari de vedere foarte draguti. De exemplu ochelarii Wayfarer de la RayBan. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking