| Papushika99 a întrebat:

am si eu o intrebare...cum pot sa caut prieteni pe TPU, nu am demult contul si nu prea stiu..Multumesc

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

1. Deschizi Editare profil (aflat in stanga ecranului)
2. Se deschide automat profilul tau (poza, date etc); aici te duci cu mous-ul unde scrie :" Doresc sa accept prietenii:" si bifezi "Automat pe toti" (daca_ esti sigură că asta vrei), ori "Manual, prin aprobare" ori "Pe nimeni". Ai trei variante!
Bineinteles, nu-ti vor intra automat toți userii de pe TPU ci doar cei care au bifat aceeasi optiune, ca tine, adica "Automat pe toti"! Pe parcurs vei avea destule cereri de prietenie. Te vei plictisi, te asigur!
Rămâne ca sa soliciti tu in continuare cereri noi de prietenie (la alegere, daca vrei!) prin deschiderea profilului user-ului respectiv (se face dând click pe avatarul persoanei alese) si dai click pe chenarul verde la "Adauga prieten", aflat imediat sub fotografie (avatar). Daca persoana accepta, iti va aparea la "vizualizare profil" avatarul ei, iar cine te respinge...vei fi instiintata prin email (asa cred).
Dar ce vrei sa faci cu atatia "prieteni" day dreaming, care intr-un final or să-ti fie prieteni numai pe ...listă! Spațiu ocupat...degeaba, nu crezi?

2 răspunsuri:
| andree21 a răspuns:

1. Deschizi Editare profil (aflat in stanga ecranului)
2. Se deschide automat profilul tau (poza, date etc); aici te duci cu mous-ul unde scrie :" Doresc sa accept prietenii:" si bifezi "Automat pe toti" (daca_ esti sigură că asta vrei), ori "Manual, prin aprobare" ori "Pe nimeni". Ai trei variante!
Bineinteles, nu-ti vor intra automat toți userii de pe TPU ci doar cei care au bifat aceeasi optiune, ca tine, adica "Automat pe toti"! Pe parcurs vei avea destule cereri de prietenie. Te vei plictisi, te asigur!
Rămâne ca sa soliciti tu in continuare cereri noi de prietenie

| floresdemayo a răspuns (pentru andree21):

Mersi pentru implicare laughing! Tine-o tot așa!