| elly2love a întrebat:

happy

Am si eu o intrebare.

Sunt in clasa a VIII-a si profesorii nostri spun ca s-a inventat nu stiu ce lege in care daca ei sub 4, 50 ajungi la profesionala.

Intrebarea mea este : E adevarat?

Faza e ca anul trecut s-a intrat la liceu si cu 3. Anul acesta nu mai stiu.

Adica daca eu iau 9 la romana si la mate iau 4 nu intru la liceu? Asta este foarte incorect. Nu toti au inclinatie spre matematica sau romana, depinde la ce iei nota mai mica. Adica serios se intampla sa fie adevarta?

Multumesc!

Dau funda
P.S: stiu ca am mai pus intrebarea asta dar chiar am nevoie de raspunsuri puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este doar partial adevarat.
Poti ajunge la profesionala doar daca nu intri la un liceu, respectiv ai media mai mica decat ultimul intrat la liceul cu cea mai mica medie de intrare.

3 răspunsuri:
| Traianosik a răspuns:

Trebuie sa iei peste 4, 50 - 5, 00 la toate materiile de examen (romana, mate + o materie optionala, gen istorie, geografie, la ce esti tu mai bun). Daca nu iei peste 4, 50 te repartizeaza intr-un liceu prost unde nu se invata si chestii din astea. Sper ca te-am ajutat, succes la examen happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica, cum "Asta este foarte incorect."?! Daca nu ai inclinatii spre matematica (mai precis nu stii nimic), atunci te duci unde esti capabil si te descurci. Nu poti ocupa locul unui copil bun. Pacat ca nu se mai dau examene de admitere ca pe vremuri. Acolo se vede adevarata valoare a unui elev.

| pampam18 a răspuns:

Oricum numai de la anul se aplica aceasta lege. Anul acesta poti sa iei si sub nota 5 ca tot intri la liceu. Eu una asa stiu si am auzit.