| Nanami利 a întrebat:

Am vopsea pentru oua de mai multe culori si as vrea sa le incondeiez.Dar nu stiu cum pot sa incondei un ou si dupa aia sa iasa de mai multe culori, nu una singura.Stie cineva cum? Funda+vot.

Răspuns Câştigător
| LaChatte a răspuns:

1. forme de flori, frunze, inimioare etc. pe ou:
il vopsesti intr-o culoare, apoi lipesti modelul dupa care iar il colorezi.

2. dungi:
sunt dungi anumea pentru asa ceva. se gasesc de cumparat la pretul (uneori) de 2 lei; vopsesti oul intr-o culoare, pui niste dungi, iar il vopsesti si asa mai departe pana cand faci multe dungi.

P.S. incepe cu culori mai deschise (galben, alb etc.) si apoi cu cele mai inchise (rosu carmin, verde inchis etc.)! altfel, o sa iese o amestecare...

totusi, poti sa le incondeiezi manual...

| Nanami利 explică (pentru LaChatte):

Pai manual le incondeiez, dar nu stiu cum sa imi iasa un ou de mai multe culori, nu doar unu rosu, unu galben, etc.

| LaChatte a răspuns (pentru Nanami利):

Pai... ce am scris sus e valabil si pentru incondeiere manuala!

| LaChatte a răspuns (pentru Nanami利):

Sau chiar sunt un fel de tatuaje asa sa zic care le gasesti la 3 lei si 20 de bani (uneori...). cel mai recomandat ar fi sa nu le incondeiezi manual.

6 răspunsuri:
| Zainnn a răspuns:

Sau.daca vrei sa le incondeiezi` cu ceara big grin.//vopsesti intr-o culoare..sa fie deschisa./ apoi desenezi pe ele.ce doresti tu.cu ceara.(si o anume 'ustensila' cu coditza din lemn si pe capat o 'pasta ' unde aduni ceara topita) in fn./:d si dupa de le-ai desenat.le revopsesti in alta culoare.//apoi bagi ouale la cald..si dupa le stergi de acea ceara big grin si vei avea un ou galben cu desene rosii..ca de ex`:p..asa poti repeta procesul de cate ori vrei.succes :]

| Pupscumpy a răspuns:

Le amesteci pe toate si vezi cio sa-ti iasa