Buna.
Vara aceasta poti incerca sa joci seara cu prietenele badminton. Eu joc cu verisoara mea. Este un sport destul de frumos, sau poti juca volei. Incearca sa joci jocurile acestea mai mult seara, pentru ca dupa-miaza ta va fi ocupata cu jocuri de apa. Iti iei o sticla(nu te chinui sa ii faci gauri in dop, se poate si fara) si cheamati cativa prieteni sa va udati. Este foarte racoritor. Aveti grija sa nu fie apa rece, deoarece voi veti fi incalziti iar daca va stropiti cu apa rece, va puteti raci .
P.S.-sper ca ai luat note mari la examene
O zi frumoasa iti doresc!
La mate am luat nota mica si nu o sa intru chiar unde vroiam[in liceu cu bf ].
Daca vrei si iti place poti face Tenis il practica o groaza de prieteni si prieteni si te ajuta sa te menti si in forma. Eu practic footbal dar daca esti fata nu cred ca iti place! Vacanta Placuta! fundita?
Pentru ca tot e vara si e cald afara eu as zice sa mergi la piscina regulat si sa inoti si asa te vei racori si in acelasi timp iti vei modela si corpul.
Si eu am terminat clasa a 8`..si vara asta poti face cam ce vrei tu... sfatul meu:distreazate de dimineaya pana seara..ca imediat trece vacanta iar la liceu trebuie sa ai grija primul semestru sau an cu profii:...
Si eu am terminat clasa a 8`..si vara asta poti face cam ce vrei tu... sfatul meu:distreazate de dimineata pana seara..ca imediat trece vacanta iar la liceu trebuie sa ai grija primul semestru sau an cu profii:...