| LikeABoy a întrebat:

Hey TPU!:* As vrea sa imi dati cateva idei pe care sa le pun in practica vara asta. Precizez faptul ca sunt o persoana creativa si as vrea sa imi dati ceva idei dragute de facut. Dar nu asa grele pentru inceput... Cele ce le faceti sau le veti face si voi happy Cele mai multe si mai frumoase primesc funda!:*

Răspuns Câştigător
| dramecoreene a răspuns:

Ai putea incerca sa creezi povesti,poezii, sa-ti pui sufletul pe hartie(daca esti asa creativ/a).
Ceva frumos ar mai fi sa iti petreci timpul cu prietenii facand sport sau pur si simplu stand cu ei.
Ai putea incerca ceva sporturi extreme daca ai ocazia, asta e ceva extrem.
Poate intr-o zi iti pui in cap sa depasesti niste recorduri.
Sfatul meu e sa nu stai numai in casa, astfel pierzand toata vara... Iesi afara, cu prietenii. Du-te la tara si stai toata ziua pe dealuri ( bine inteles evitand capusele).
Ceva creativ ar fi sa te apuci de pictat sau..sa faci lucruri manuale, precum cosulete si alte chestii.
Daca vei calatori vara asta, ia si aparatul foto cu tine si fotografiaza peisaje si obiecte intr-un mod frumos, care sa impresioneze.

Sper ca ti-am fost de folos.

4 răspunsuri:
| Jenn002 a răspuns:

Pai eu vara ador sa privesc stelele cu prietenii, dar cel mai des cu fratele meu.Caut pe net fenomenele astronimice din acea luna si stau pana la ore tarzii afara.De exemplu,sunt ploi de stele,perseidele si draconidele. Daca nu te fascineaza asta, te poti uita la filme afara, poti iesi cu prietenii la un fel de foc de tabara unde sa va spuneti povesti, intamplari, poti merge cu cortul sau inalta lampioane.Iti poti confectiona acasa lampioanele, si asa ai zis ca esti creativa.Asa ca, ce mai stai? Sa te distrezi vara asta happy

| victorandrei a răspuns:

Pai daca esti o persoana "creativa" ar trebui sa stii raspunsul tongue

| CriSSa537 a răspuns:

Ai putea incerca sa creezi lucruri manuale gen sa crosetezi ceva, bratarile prieteniei...sau daca ai talent ai putea desena un peisaj. distractie placuta

| LikeABoy explică:

Multumesc tuturor!big grin Sunt multe idei frumose insa nu pot da numai o fundahappy :*