Hello`. Pai e un telefon bun, si eu mi-am luat. Are memorie interna de 50 mb si poti sa ii bagi si card pana la 8 gb. Poti sa descarci diferite aplicatii pe el, poti sa ii schimbi carcasa. :D Ai si widgeturile care te ajuta sa "ajungi" mai repede pe facebook, twitter, my space...:D Deci in concluzie e un telefon bun. Pentru mai multe detalii uita-te aici.: http://www.gsmarena.com/samsung_s3650_corby-2908.php Sper ca te-am ajutat. :) Fundita?;;)
Pai iti zic din propria experientaa fratemiu are si mai umblu si eu pe el.deci tachu e varza.asa cum arata e destul de dragut.ia-ti Samsung smart sau blackberry.cauta-le pe net si vezi daca iti plac...sunt cele mai bune:X
Daca vrei poti sa iei un Samsung monte.are aceleasi aplicatii si zic eu ca e mai bun. il am eu . dar in orice caz Samsung corby e foarte ok pentru ca-l are varul meu de cand a aparut ...deci in concluzie ambele sunt bune funda
Mie mi se pare destul de bun! arata si bine, are si memorie.doar trebuie sa fii atent cu el! cu cat il pastrezi mai bine cu atat o sa il ai mai mult timp
Buna! Samsung corby este un delefon de firma. este foarte bun si mikut. are taciul bun!~