| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Hey TPU

aseara am visat ca:

iubitul meu se intalnea cu alta si se saruta cu a doar ca sa ma faca geloasa

dupa aia eram eu cu el la dans si vroiam sa il invit sa dansam si ma intrerupse sorsa {sorsa in vis}
dupa aia ca eram in parc si el se despartea de mine crying

inseamna ceva?

Răspuns Câştigător
| Shawty a răspuns:

Nu inseamna nimic probabil te-ai culcat cu gandul la el sau iti este frica sa nu va despartiti de obicei lucrurile de care iti este frica le visezi.
nu te ingrijora o sa fie bine :*
Funda?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma astea sunt vise pe care le visezi datorita faptului ca te gandesti foarte mult la el, incearca sa te gandesti mai putin dar nu putin de tot si gandeste-te la lucruri frumoase, haioase.imi dai o funda?

| sweetcupcake97 a răspuns:

Nup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita certurile cu el poate va veti certa si poat chiar o sa va despartiti. Sper ca ti-am fost de folos. Fundita?:*

| CelMaiBlogger a răspuns:

Nimic.Esti tu stresata de gandul asta si de-aia visezi.Incearca sa nu te mai gandesti la chestia asta sa vezi ca visul se schimba.

| BoomBoomToxic a răspuns:

Iubitul=Alexbatting eyelashes
sora=Sabrinaabatting eyelashes
si...se despartzea de tneeebatting eyelashes
Vaaay...alta=Denisaa devil

| iiDouaPuncteParanteza explică:

Auzy Sonya...nu.nu este vorba de tampitu ala de Alex...este vba de un baiat de la mine de la scoala :X:X:X:X:X

| Effy12 a răspuns:

laughinglaughing Da! Ca nu traiesti viata reala.Deci este un vis eu am avut mii de vise cum ca eram cu unu sau murea nu stiu eu cine dar ghici ce!? Nu s-a intamplat nimiclaughing

| mary_1175 a răspuns:

Da asa este cum zice Shawty, tie iti este frica sa nu te insele cu alta, nu esti sigura pe tine.