| Soowhaat01 a întrebat:

Ati avut vreodata un vis >ciudat?: Gen: sa te urmareasca Michael Jackson in boxeri si cu drujbalaughing Asa am vazut la unu' laughing

Cel mai funny vis, primeste fundita!

Răspuns Câştigător
| LanaDelRayFan a răspuns:

Pai eu am visat ca eram cu colegii in curte si ne alerga dirigu`; avea o peruca roza in cap si tot striga:"Va voi musca, va voi musca." Apoi, m-am trezit laughing
sau
Visam ca sunt intr-o padure si m`am intalnit cu un urs.Am intrat intr-un bustean impreuna si am ramas intepenita acolo laughing

9 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Sa fi fost intr-un borcan si mancat de catre un curcan happy

| thegatekeeper a răspuns:

Am avut o multime de astfel de vise, nu stiu din ce motiv. Nu m-am gandit la lucrurile respective si nici nu am vazut ceva asemanator inainte sa visez. Odata am visat un bat care plutea si se plimba printr-o gradina, urmarindu-ma aiurea pe acolo, iar un alt vis a fost despre o punga de plastic care se transforma intr-un zombie atunci cand bateam din palme (desi ma inspaimanta putin, eu continuam sa bat din palme, in vis laughing ). Au fost destule, insa pe moment atat imi amintesc.

| AddaSunnii a răspuns:

Am visat-o pe Lady Gaga îmbrăcată normal. Se pune?laughing

| Tyrr a răspuns:

laughing

| cosmynass a răspuns:

Daca te uiti la Robotzi, ar trebui sa stii aceasta melodie : http://www.youtube.com/watch?v=2LKbIiwPnl8&feature=g-all-lik
Ei,dupa ce am ascultat minute in sir castravetele ala, seara l-am visat :))) Imi vorbea o.o...Un castravate mi-a vorbit...o.o
:))

| Soowhaat01 explică (pentru cosmynass):

Nu ma uit, dar interesanta intamplarelaughing

| Grizbo a răspuns:

Da, cand aveam 10 ani ma uitam la Amintiri din copilarie cu Ion Creanga, si am visat ca am furat visine de la Marie, si o data o vad cu parul de baseball in mana si cu pistolullaughing laughinglaughingHai sa iti mai zic o intamplarelaughing Eu cand eram mic aveam un motan galbenlaughing Si acum am 12 ani, iar cand aveam motanul aveam 6 anibig grin Aveam o frica de el ca intepenea-m laughing si saracu era bleg si nevinovatsad Si inca mai vises ca ma duc in bucatarie si ma fugareste motanul, dar eu ma misc foarte greu si nu pot sa tip. Foarte naspa sentimentulcrying

Întrebări similare