Pai eu am visat ca eram cu colegii in curte si ne alerga dirigu`; avea o peruca roza in cap si tot striga:"Va voi musca, va voi musca." Apoi, m-am trezit
sau
Visam ca sunt intr-o padure si m`am intalnit cu un urs.Am intrat intr-un bustean impreuna si am ramas intepenita acolo
Am avut o multime de astfel de vise, nu stiu din ce motiv. Nu m-am gandit la lucrurile respective si nici nu am vazut ceva asemanator inainte sa visez. Odata am visat un bat care plutea si se plimba printr-o gradina, urmarindu-ma aiurea pe acolo, iar un alt vis a fost despre o punga de plastic care se transforma intr-un zombie atunci cand bateam din palme (desi ma inspaimanta putin, eu continuam sa bat din palme, in vis ). Au fost destule, insa pe moment atat imi amintesc.
Daca te uiti la Robotzi, ar trebui sa stii aceasta melodie : http://www.youtube.com/watch?v=2LKbIiwPnl8&feature=g-all-lik
Ei,dupa ce am ascultat minute in sir castravetele ala, seara l-am visat :))) Imi vorbea o.o...Un castravate mi-a vorbit...o.o
:))
Nu ma uit, dar interesanta intamplare
Da, cand aveam 10 ani ma uitam la Amintiri din copilarie cu Ion Creanga, si am visat ca am furat visine de la Marie, si o data o vad cu parul de baseball in mana si cu pistolul Hai sa iti mai zic o intamplare Eu cand eram mic aveam un motan galben Si acum am 12 ani, iar cand aveam motanul aveam 6 ani Aveam o frica de el ca intepenea-m si saracu era bleg si nevinovat Si inca mai vises ca ma duc in bucatarie si ma fugareste motanul, dar eu ma misc foarte greu si nu pot sa tip. Foarte naspa sentimentul
DoDo întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: