| Claudia852963 a întrebat:

Hey TPU.Azi am primit pozele[sunt a8a on the phoneSi am primit si poze pe care sa le dam prietenilor. Ce as putea sa scriu pe ele? fundita.va rog cat mai repede :d

Răspuns Câştigător
| Mоиica a răspuns:

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii.
degeaba esti inconjurat de atata lume cand...atunci cand simti nevoia de o vorba buna, de un sfat, de o imbratisare, de un PRIETEN, te trezesti ca esti singur! Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. daca intr-o zi iti vine sa plangi cautama nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang alaturi de tine. daca intr-o zi iti vine sa plangi cautama, nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, autama promit sa tac oricat vrei u. daca intr-o zi ma cauti si nu iti raspund...vino repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine.
Sau pur si simplu scrii ce crezi despre ei sau gandurile tale.
Funda?big grin

5 răspunsuri:
| Aly_5702 a răspuns:

Drumul vietii ne desparte
Fiecare-n alta parte
Dar oricat de departe vom fii
Noi mereu ne vom aminti
De bucuriile ce impreuna le-am trait.happy

| simona223 a răspuns:

Viata nu inseamna de fiecare data chiar tot ce ne dorim, dar incercam sa o traim cat mai bine posibil. Nu exista viata perfecta dar putem petrece oricand clipe minunate si perfecte. Sa ne revedem cu bine si mult noroc!

Vor trece luni, vor trece ani
Te vei gandi la mine?
Am fost colegi si atat vreau
Sa-ti amintesti de mine!"

"Din amintirile ce-ti scriu
Pastreaza numai una
Caci ochii care nu se vad
Se uita-ntotdeauna"

"Te vei opri in mod precis
In fata acestor randuri
Te vei gandi la cine a scris
Si vei cadea pe ganduri!"

| bia_4582 a răspuns:

Uite : " Ce sunt pritenii? acelasi suflet in doua trupuri...o inima in 2 suflete " funda te rog big grin

| ely_9328 a răspuns:

''Va mutumesc pentru. ca m'ati crescut si m'ati educat foarte bine...va iubesc enorm''... ceva mai simplu restul stiu si paritii taihappyhappy

| applesshot a răspuns:

" Cu drag Claudia? ce e asa greu :?