| Maria1300 a întrebat:

Azi-noapte am visat ca sub piele,in palme, erau niste viermi mic care se miscau si nu stiam cum sa ii scot. oribil! Cineva stie ce inseamna? Coroana!

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Fobie, filme horror, ceva ce te-a speriat sau ai vazut si ti-a ramas in minte.

| Maria1300 explică (pentru Sn4k3):

Da,am vazut un film de genul happy

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Daca tot pui pret pe interpretarea viselor, uite aici ce se spune despre a visa viermi : "Frecventă şi extrem de dezagreabilă imaginea viermişorilor care mişună sau ne găuresc pielea! Să notăm însă în trecere că cei ce visează consideră drept viermi tot ceea ce mişună, inclusiv, de exemplu, larvele muştelor pe carne sau viermii din pământ şi omizile din copaci. Ne îndoim că această imagine ar putea fi pozitivă. Viermii simbolizează toate grijile, necazurile, tracasările care îl "rod" şi îl epuizează pe cel ce îi visează. Asemenea unui lemn "mâncat" de carii devine fragil, vulnerabil. "Viermele care roade" semnifică pe de altă parte remuşcările. "Văd o persoană, pe care nu o cunosc, acoperită de larve de muscă. Ies viermi din ea, ca şi din câinele ei. " După cum se ştie, în vis, o persoană cunoscută poate reprezenta în realitate chiar pe aceasta sau un aspect al celui ce visează. În acest caz înclin pentru cea de a doua opţiune, căci este mai des întâlnită: persoana din vis o subliniază chiar pe cea care a visat. Este măcinată de supărare, după ce a descoperit că soţul o înşeală. Imaginea câinelui confirmă acest lucru: din moment ce calitatea lui dominantă este fidelitatea faţă de stăpân, un câine plin de viermi nu poate indica decât infidelitatea.
Mâinile pline de viermi
"Stau în genunchi pe o pajişte. Smulg buruienile cu mâna. Mă ridic şi mă văd acoperită pe mâini şi picioare de viermi negri. Mă scutur ca să cadă şi îi strivesc." Şi aici viermii simbolizează o supărare, iar buruienile întăresc imaginea: cea în cauză, mamă a şase copii, are un soţ alcoolic. Atitudinea ei dovedeşte deopotrivă umilinţa (în genunchi) şi energia (se scutură).
Viermele de pământ
Nu trezeşte tot atâta repulsie ca viermişorii care mişună, dar nici această imgine nu este ceva mai pozitivă. "Tuşesc. Am un vierme de pământ în gură. ÎI scuip în chiuvetă şi dispare." Visul indică simultan că subiectului îi este greu să admită un comportament sau un element din viaţa sa ("nu trece", "e greu de înghiţit"), dar că începe totuşi să se desprindă de această problemă (din moment ce scuipă viermele).
Viermele de mătase
Singurul vis în care viermele este perceput pozitiv este cel în care se vizualizează viermele de mătase, imaginea transmutării. Dar în acest caz se folosesc mai degrabă termenii gogoaşă sau OMIDĂ (vezi acest cuvânt).
Asocieri de idei
Să nu uităm că aşa cum fructul viermănos nu este bun de mâncat, şi o persoană poate deveni suspectă, nemeritând să i se acorde încredere."

| m1dn1gh7 a răspuns:

Si eu am visat aseara numai goange, nu te gandi excesiv la asta, e doar un vis.

| TheLifeIsGood a răspuns:

Nu stiu ce inseamna, poate ai impresia ca nu te speli desul pe maine, sau ca trebuie sa fii mai curata. Sau poate ai vazut un film de groaza cu ceva asemanator si ti-a ramas in minte. Sau poate pur si simplu nu iti plac viermii, ti-e frica sau scarba de ei sau ceva asemanator.

| AnaMaria91873 a răspuns:

Da, inseamna ca esti jegoasa
Funda?