Guma de mestecat 5 este disponibila in doua variante, Cobalt cu aroma de menta racoritoare si Electro cu aroma de menta electrizanta. Produsul este comercializat in pachete continand 12 lame, la un pret recomandat de 4, 5 RON.
Deci 4, 5.
Un pachet de guma Five costa 4-5 lei, depinde si de ce magazin este ca unele magazine pun preturi mai scumpe, eu mi-am luat de la un magazin si costa 4 lei si 50 de bani
Guma de mestecat 5 este disponibila in doua variante, Cobalt cu aroma de menta racoritoare si Electro cu aroma de menta electrizanta. Produsul este comercializat in pachete continand 12 lame, la un pret recomandat de 4, 5 RON.
Depinde in ce magazin te duci dar el normal este 3, 5 lei sau 4 lei. sper ca te am ajutat/
Iii! doamne dc ati pus 5 lei?>.< huh lol! la kaufland si hypermarcheturi este 3, 85 deci te rooog!'
du-te si te convinge
Buna 4 lei sau 4.20 depinde si de unde il cumperi da cam peste tot pe unde am fost e pana-n 4.50 lei (4 lei )
Sa nu uiti sa imi dai fundita pls :*
Un pachet de guma five 5 contine 12 sau 15 lame doar la 5 lei! Nu ai cum sa nu stii astaa poti intreba si la magazine cand doresti sa cumperi, nu?
5 lei bani aruncati pe fereastra...mai bine iau un orbit e si mai bun si mai ieftin.five ilmusc de 2-3 ori si ii trece gustu'
Pai o guma este 50 de bani acum pachetul nu stiu cate gume are dar cred ca costa 5 lei
PhotoIsMyLife întreabă:
Eusuntttt întreabă:
PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmes... întreabă: